Ο Αμρι είχε περάσει από τη Λυόν πριν φθάσει στο Μιλάνο
H επεξεργασία και η ανάλυση των πλάνων που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας επιβεβαιώνει ότι ο Άνις Άμρι, ο φερόμενος δράστης της επίθεσης στο Βερολίνο, ο οποίος έπεσε νεκρός την Παρασκευή από αστυνομικά πυρά στο Μιλάνο, διήλθε από τη Λυόν στην κεντροανατολική Γαλλία.
H επεξεργασία και η ανάλυση των πλάνων που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας επιβεβαιώνει ότι ο Άνις Άμρι, ο φερόμενος δράστης της επίθεσης στο Βερολίνο, ο οποίος έπεσε νεκρός την Παρασκευή από αστυνομικά πυρά στο Μιλάνο, διήλθε από τη Λυόν στην κεντροανατολική Γαλλία, ανέφερε πηγή προσκείμενη στην έρευνα.
«Ένας άνδρας, (τα χαρακτηριστικά του οποίου) αντιστοιχούν στου δράστη, εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22ας Δεκεμβρίου στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού, ενώ φορούσε σκούφο και κρατούσε ένα σακίδιο» περιέγραψε η πηγή, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στον Τύπο.
«Μοιάζει να είναι μόνος του στις εικόνες» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι οι έρευνες συνεχίζονται για να καθοριστεί πώς ο Άνις Άμρι, που φέρεται να σκότωσε 12 ανθρώπους με το φορτηγό που οδηγούσε σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, κατάφερε να φύγει από τη γερμανική πρωτεύουσα για να μεταβεί στη Γαλλία και κατόπιν στην Ιταλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Απίθανο: Συμπαίκτης του Τζόλη κλήθηκε σε δύο Εθνικές ομάδες
- Παρέμβαση-κλειδί για την οδική ασφάλεια στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
- Μακρόν: Το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό συνέλαβε το τάνκερ Deyna, μέλος του ρωσικού σκιώδους στόλου
- Κασσελάκης: Έγιναν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με το Predator και δεν κουνιέται φύλλο
- Λέσβος: Αναστέλλουν τη λειτουργία τους οι τυροκομικές μονάδες λόγω του αφθώδους πυρετού
- Μυθικές καταστάσεις: Ο προπονητής της Σενεγάλης πήγε σε… στρατιωτική βάση το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα (vid)
