Νέα συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί
Νέα συνάντηση, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, είναι προγραμματισμένο να έχουν το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.
Νέα συνάντηση, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, είναι προγραμματισμένο να έχουν το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.
Ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ του OHE για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ Άιντε, είχε χθες χωριστές συναντήσεις με τους Αναστασιάδη και Ακιντζί, εν όψει της σημερινής συνάντησης.
Ο κ. Άιντε ανέφερε σε δηλώσεις του πως οι προετοιμασίες έχουν προχωρήσει «και οι δύο πλευρές εργάζονται πολύ σκληρά για να έχουμε το μεγαλύτερο αποτέλεσμα από τις συναντήσεις στη Γενεύη».
Ο αξιωματούχος του Διεθνούς Οργανισμού, που ενδέχεται να επισκεφθεί Αθήνα και Άγκυρα πριν τις συναντήσεις στη Γενεύη, επανέλαβε πως η σύνθεση της Διάσκεψης έχει καθοριστεί στη δήλωση της 1ης Δεκεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προς αναβολή η απαγόρευση των συμβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ
- Κακοκαιρία Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Φλώρινας
- Βεζένκοφ: «Επιλογή του προπονητή ο Μόρις»
- Από τον Ψαλιδοχέρη στο Love Actually: Το Park Your Cinema «βάζει» τα Χριστούγεννα στη μεγάλη οθόνη
- Αυξάνεται το λαθρεμπόριο άγριας ζωής – Ρεκόρ στις κατασχέσεις ζώων και φυτών
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 90χρονος που έθαψε ζωντανό σκυλί
