
Ακάλυπτη εθεάθη στο Ριάντ η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας
H Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, έκανε αυτό που είχαν ήδη κάνει η Μισέλ Ομπάμα, η Χίλαρι, η Κοντολίζα Ράις, η Λόρα Μπους και η Μέρκελ. Πάτησε το πόδι της στη Σαουδική Αραβία, αλλά δεν φόρεσε την αμπάγια, το ρούχο που καλύπτει τα πάντα πλην του προσώπου.
H Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, έκανε αυτό που είχαν ήδη κάνει οι Πρώτες Κυρίες Μισέλ Ομπάμα και Λόρα Μπους, δύο Αμερικανίδες υπουργοί Εξωτερικών η Χίλαρι Κλίντον και η Κοντολίζα Ράις, όπως και η καγκελάριος Μέρκελ.
Πάτησε το πόδι της στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, αλλά δεν φόρεσε την αμπάγια, το ρούχο που φοράνε οι μουσουλμάνες, καλύπτοντας τα πάντα πλην του προσώπου.
«Ασφαλώς σέβομαι τα ήθη και τα έθιμα μιας χώρας. Αλλά υπάρχουν όρια στην προσαρμογή μου σε αυτά τα έθιμα μιας χώρας» δήλωσε στην Bild.
Η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου και σχολιάστηκε ιδιαίτερα από πρακτορεία και μη:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Artemis II»: Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες της NASA
- Ελλάδα – Ουγγαρία 16-10: Σαρωτική η Εθνική!
- Μεσολόγγι: Νεαρός διαρρήκτης εισέβαλε σε δύο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα – Ξυλοκόπησε τον έναν ένοικο
- Μπεκάλι: «Άναυδος από την κουλτούρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου – Τώρα ο Ραζβάν πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του»
- Κουτσούμπας: Σε έναν κόσμο που φλέγεται, η λαϊκή σπίθα που σιγοκαίει να γίνει πυρκαγιά Ανάστασης λαών
- Κύπρος: Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε