Τσακαλώτος: Καμία αλλαγή στο φορολογικό των ναυτικών
«Και ο προϋπολογισμός του 2017 και ο προϋπολογισμός του 2018 θα κλείσουν χωρίς καμία φορολογική αύξηση των ναυτικών» διαβεβαίωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
«Και ο προϋπολογισμός του 2017 και ο προϋπολογισμός του 2018 θα κλείσουν χωρίς καμία φορολογική αύξηση των ναυτικών» διαβεβαίωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2017, ο κ. Τσακαλώτος διευκρίνισε ότι το θέμα των εισφορών των ναυτικών δεν προτάθηκε ποτέ από την ελληνική κυβέρνηση, αλλά υπήρχε στη λίστα από την πλευρά των θεσμών. Προσέθεσε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό.
Οι ναυτεργάτες βρίσκονται σε απεργία από την περασμένη Παρασκευή και σήμερα αποφάσισαν να συνεχίσουν την κινητοποίησή τους ώς τα ξημερώματα της Κυριακής.
Για το θέμα έχει προγραμματίσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το μήνυμά του για την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού έστειλε ο Ολυμπιακός
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου
- Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Το video από τη σύλληψη, όταν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκόολ
- Την Εθνική Αλβανίας επέλεξε ο Πήλιος, κλήθηκε και ο Στρακόσα
- Αχτσιόγλου: Επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο – Αστείες οι εξηγήσεις της κυβέρνησης
- Ανδρουλάκης: Την Ελλάδα που αξίζεις δεν θα στη χαρίσουν – Θα την κερδίσουμε μαζί
