Ξανά στην κορυφή η Νις, εύκολες νίκες για Ρεν και Μονακό
Η Ρεν επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Σεντ Ετιέν σε αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική του Championnat. Η Μαρσέιγ με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πήρε εύκολη νίκη απέναντι στην Νανσί με 3-0. Η Νις ξαναβρέθηκε μόνη στην κορυφή του Σαμπιονά, καθώς η Τουλούζ αποδείχθηκε χαμηλό εμπόδιο για την πρωτοπόρο του γαλλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ τελείωσε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (23΄ - 27΄) σκόραρε δύο γκολ με τους Πλεά και Μπελχαντά, για να βάλει την «πινελιά» του ο Σερί, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Η Ρεν επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Σεντ Ετιέν σε αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική του Championnat. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ντεπ στο 55΄, ενώ ο Γκροσίκι στην λήξη της αναμέτρησης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Η Μαρσέιγ με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πήρε εύκολη νίκη απέναντι στην Νανσί. Το 1-0 έκανε ο Τοβέν στο 46΄, στην συνέχεια ο Γκομίς (80΄) έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του , ενώ ο Νιέ στο 90΄ «σφράγισε» την νίκη για τους Μασσαλούς.
Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η Νανσί μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Πεντρετί στο 82΄.
Η Νις ξαναβρέθηκε μόνη στην κορυφή του Σαμπιονά, καθώς η Τουλούζ αποδείχθηκε χαμηλό εμπόδιο για την πρωτοπόρο του γαλλικού πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ τελείωσε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (23΄ – 27΄) σκόραρε δύο γκολ με τους Πλεά και Μπελχαντά, για να βάλει την «πινελιά» του ο Σερί, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.