Χειροπέδες σε 57χρονο για αποπλάνηση ανήλικων μαθητριών
Ένας 57χρονος συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή. Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προσέγγισε έξω από σχολικό συγκρότημα της Νέας Ιωνίας ανήλικες μαθήτριες και προχώρησε σε άσεμνες πράξεις.
Ένας 57χρονος συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 57χρονος υπήκοος Αλβανίας προσέγγισε έξω από σχολικό συγκρότημα της Νέας Ιωνίας ανήλικες μαθήτριες και προχώρησε σε άσεμνες πράξεις.
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από περίοικους και διερχόμενους πολίτες, που ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, αστυνομικοί της οποίας έσπευσαν στο σημείο και τον συνέλαβαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»
- Λιγότερη δουλειά, περισσότερος τζόγος για την Gen Z

