Σούπερ Γουέστμπρουκ και νίκη της Οκλαχόμα
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έκανε το τρίτο σερί τριπλ-νταμπλ και 45ο στην καριέρα του στη νίκη των Θάντερ με 112-103 στη Νέα Υόρκη επί των Νικς. Ο ηγέτης της Οκλαχόμα είχε 27 πόντους, 18 ριμπάουντ και 14 ασίστ.
Ο Κώστας Κουφός είχε μέτρια παρουσία και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους Κινγκς να αποφύγουν την ήττα στην Ουάσινγκτον από τους Γουίζαρντς με 101-95. Ο Ελληνας διεθνής σέντερ σε 25 λεπτά συμμετοχής είχε 4 πόντους (2/2 βολές, 1/3 δίποντα), 7 ριμπάουντ και 1 λάθος. Από την άλλη πλευρά ο Μπράντλεϊ Μπιλ έκανε ρεκόρ καριέρας με επτά τρίποντα και με 31 συνολικά πόντους οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς είχε 36 πόντους και 20 ριμπάουντ για το Σακραμέντο.
Τα χρειάστηκαν οι Γουόριορς, ωστόσο τελικά κατάφεραν να «λυγίσουν» τους Χοκς με 105-100 κι έφτασαν τις δώδεκα σερί νίκες. Ο Κέβιν Ντουράντ είχε 25 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Στεφ Κάρι πρόσθεσε άλλους 25 πόντους. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έκανε το τρίτο σερί τριπλ-νταμπλ και 45ο στην καριέρα του στη νίκη των Θάντερ με 112-103 στη Νέα Υόρκη επί των Νικς. Ο ηγέτης της Οκλαχόμα είχε 27 πόντους, 18 ριμπάουντ και 14 ασίστ.
Αναλυτικά σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ουάσινγκτον-Σακραμέντο 101-95 (παράταση)
Μαϊάμι-Βοστόνη 104-112
Νέα Υόρκη-Οκλαχόμα 103-112
Τορόντο-Φιλαδέλφεια 122-95
Μέμφις-Σάρλοτ 85-104
Μινεσότα-Γιούτα 103-112
Γκόλντεν Στέιτ-Ατλάντα 105-100
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΤ Κυψέλης: 14 προσαγωγές για την επίθεση με μολότοφ
- Το email της Netflix στους συνδρομητές της για την εξαγορά της Warner Bros
- Λουτσέσκου: «Η διαφορά έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερη»
- Η Σάρα Πόλσον αποφάσισε να γίνει ηθοποιός εξαιτίας μιας ταινίας με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Ρόμπερτς
- Παράπονα για τη διαιτησία του ΠΑΟΚ-Άρης από τον Χιμένεθ: «Θέλω να αγωνίζομαι με ισόνομα κριτήρια»
- Αίτημα κόκκινου συναγερμού στην Interpol από την Πολωνία για τους δράστες του σαμποτάζ στον σιδηρόδρομο


