Στην Αβάνα ο Τσίπρας για την εκδήλωση στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο
Στην Αβάνα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις στη μνήμη του ηγέτη της Κούβας Φιντέλ Κάστρο.
«Ο Φιντέλ Κάστρο ενέπνευσε όχι μόνο τους λαούς της Λατινικής Αμερικής αλλά και την επαναστατική φλόγα σε όλο τον κόσμο» δήλωσε. Δείτε το βίντεο.
Στην Αβάνα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις στη μνήμη του ηγέτη της Κούβας Φιντέλ Κάστρο.
Η κεντρική εκδήλωση, στην οποία θα παραστούν πολιτικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (19:00 το απόγευμα της Τρίτης τοπική ώρα), στην Πλατεία της Επανάστασης.
Κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο της Αβάνας, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τον κουβανικό λαό για το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο και τόνισε ότι οι αρχές του θα συνεχίσουν να συνδέουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
«Ο Φιντέλ Κάστρο ενέπνευσε όχι μόνο τους λαούς της Λατινικής Αμερικής αλλά και την επαναστατική φλόγα σε όλο τον κόσμο. Οι λαοί, όσο μακριά κι αν βρίσκονται ενώνονται πάνω σε κοινά προτάγματα όπως η αξία της κοινωνικής δικαιοσύνης», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Αλ. Τσίπρας.
Την Πέμπτη τα ξημερώματα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να έχει επιστρέψει στην Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπολόνια – Μίλαν 0-3: Πήρε το διπλό και μείωσε στους 5 από την κορυφή
- Ο CEO που μεγάλωσε στη Disneyland: Ποιος είναι ο Τζος Ντ’Αμάρο
- Ο Μάικ Ζαμπίδης επιστρέφει στο ρινγκ απέναντι στον Φλόιντ Μεϊγουέδερ – Πού και πότε θα γίνει η μεγάλη μάχη
- Κόντρα στην Ιταλία για το χάλκινο μετάλλιο η Εθνική πόλο γυναικών, Ολλανδία-Ουγγαρία ο τελικός
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Ποσειδώνος Τετάρτη και Πέμπτη 4 και 5 Φεβρουαρίου
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακού και τη νίκη του Παναθηναϊκού
