ΝΔ προς κυβέρνηση: Κάντε εκλογές να φύγετε μια ώρα αρχύτερα
«Τις εκλογές δεν τις ζητά μόνο η Νέα Δημοκρατία, τις ζητούν οι Έλληνες πολίτες. Χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Δεν αξίζει η αποτυχία της κυβέρνησης να γίνει αποτυχία της χώρας» τόνισε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.
«Τις εκλογές δεν τις ζητά μόνο η Νέα Δημοκρατία, τις ζητούν οι Έλληνες πολίτες. Χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Δεν αξίζει η αποτυχία της κυβέρνησης να γίνει αποτυχία της χώρας» τόνισε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.
«Η κυβέρνηση κινείται με αβεβαιότητα σε όλα τα μεγάλα θέματα. Βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί αυτά που έλεγε είναι φανερό ότι δεν τις βγαίνουν» σχολίασε στον Σκαϊ ο κ. Λαζαρίδης και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό απειλεί με εκλογές. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Κάντε εκλογές για να φύγετε μια ώρα αρχύτερα. Η κατάσταση που βρίσκεται η χώρα δεν αξίζει στους Έλληνες».
«Το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνησης είναι πολύ μεγαλύτερο από το οποιοδήποτε κόστος των εκλογών. Η χώρα χρειάζεται άμεσα αλλαγή πολιτικής, με λιγότερους φόρους, μείωση δαπανών και επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων» υπογράμμισε ο κ. Λαζαρίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
