Σώοι τέσσερις επιβάτες θαλαμηγού που έπεσε σε βράχια
Σώοι και καλά στην υγεία τους είναι οι τέσσερις ουκρανοί επιβαίνοντες θαλαμηγού σκάφους, που βυθίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής λόγω εισροής υδάτων στη θαλάσσια περιοχή ΚΑΠΕ Λεγρενών.
Σώοι και καλά στην υγεία τους είναι οι τέσσερις ουκρανοί επιβαίνοντες θαλαμηγού σκάφους, που βυθίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής λόγω εισροής υδάτων στη θαλάσσια περιοχή ΚΑΠΕ Λεγρενών.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, το σκάφος παρουσίασε μηχανική βλάβη κοντά σε βραχώδη περιοχή, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί, να χτυπήσει στα βράχια και να βυθιστεί.
Οι τέσσερις επιβαίνοντες που ειδοποίησαν για βοήθεια κατάφεραν να βγουν στη στεριά, όπου παρελήφθησαν από όχημα του λιμενικού και μεταφέρθηκαν στο λιμεναρχείο του Λαυρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ηλιάνα Μαυρομάτη: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της Μιρέλλας στη σειρά του MEGA «Μια νύχτα μόνο»
- Βίντεο με την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron – Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι καταιγίδες στην Αττική
- Νέα απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ – Τρεις συλλήψεις για εικονικές συνταγογραφήσεις
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά