Σώοι τέσσερις επιβάτες θαλαμηγού που έπεσε σε βράχια
Σώοι και καλά στην υγεία τους είναι οι τέσσερις ουκρανοί επιβαίνοντες θαλαμηγού σκάφους, που βυθίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής λόγω εισροής υδάτων στη θαλάσσια περιοχή ΚΑΠΕ Λεγρενών.
Σώοι και καλά στην υγεία τους είναι οι τέσσερις ουκρανοί επιβαίνοντες θαλαμηγού σκάφους, που βυθίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής λόγω εισροής υδάτων στη θαλάσσια περιοχή ΚΑΠΕ Λεγρενών.
Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, το σκάφος παρουσίασε μηχανική βλάβη κοντά σε βραχώδη περιοχή, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί, να χτυπήσει στα βράχια και να βυθιστεί.
Οι τέσσερις επιβαίνοντες που ειδοποίησαν για βοήθεια κατάφεραν να βγουν στη στεριά, όπου παρελήφθησαν από όχημα του λιμενικού και μεταφέρθηκαν στο λιμεναρχείο του Λαυρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καλλιθέα: 70χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα
- Μεξικό – Αγγλία: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και 2-1 τα «Τρία Λιοντάρια» στο πρώτο ημίχρονο (vids)
- Κριμαία: Διακοπή ρεύματος στη Σεβαστούπολη λόγω ουκρανικής επιδρομής
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)
- Υεμένη: Τουλάχιστον 16 κυβερνητικοί στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση των Χούθι
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
- Βενεζουέλα: «Δεν θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη», διαβεβαιώνει η Ροντρίγκες, ενώ ξεχειλίζει η οργή των πολιτών
- LIVE: Μεξικό – Αγγλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442