Απίτσε: Η πόλη – φάντασμα της Ιταλίας
Ο χρόνος μοιάζει σχεδόν να μην την έχει αγγίξει. Η πόλη Απίτσε είναι μία από τις πόλεις - φαντάσματα της Ιταλίας που εγκαταλείφθηκαν εξαιτίας σεισμών και έχουν μείνει απαράλλαχτες στον χρόνο. Μία σειρά από φωτογραφίες αποκαλύπτει την παράξενη ομορφιά της πόλης.
Ο χρόνος μοιάζει σχεδόν να μην την έχει αγγίξει. Η πόλη Απίτσε είναι μία από τις πόλεις – φαντάσματα της Ιταλίας που εγκαταλείφθηκαν εξαιτίας σεισμών και έχουν μείνει απαράλλαχτες στον χρόνο.
Μία σειρά από φωτογραφίες αποκαλύπτει την παράξενη ομορφιά της πόλης.
Η πόλη βρίσκεται στην επαρχία Μπενεβέτο. Μετά από τον σεισμό της 23ης Νοεμβρίου 1980 που άφησε πίσω του τουλάχιστον 2.500 νεκρούς, 8.000 τραυματίες και 250.000 άστεγους, η πόλη εκκενώθηκε και οι κάτοικοί της μετακόμισαν στο «νέο Απίτσε».
H σχεδόν ξεχασμένη πόλη άρχισε μόλις πρόσφατα να δείχνει σημάδια ζωής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πετρέλαιο: Η τιμή του WTI ανοίγει με ελαφριά άνοδο, αλλά κάτω από το φράγμα των 100 δολαρίων
- Ισραήλ: Σήμαναν σειρήνες συναγερμού λόγω εκτόξευσης ρουκετών από τον Λίβανο
- Ιράκ: Ρηματική διαμαρτυρία επέδωσαν οι ΗΠΑ στον ιρακινό πρεσβευτή
- Λίβανος: Νέα διαταγή του Ισραήλ για απομάκρυνση κατοίκων σε περιοχή όπου βρίσκεται ο δρόμος προς το αεροδρόμιο
- Ιράν: Να τηρηθεί η κατάπαυση του πυρός ζητά ο Βάντεφουλ από τον Αραγτσί
- Ιράν: Στάρμερ και Τραμπ συζήτησαν για τη ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ