Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το παρασκήνιο του δεύτερου γάμου του Ντόναλντ Τραμπ

Το παρασκήνιο του δεύτερου γάμου του Ντόναλντ Τραμπ

...

Παρόλο που ο πρόσφατα εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διανύει τον τρίτο κατά σειρά γάμο του με τη Μελάνια Κνάους, θα σταθούμε σε ένα εντυπωσιακό στοιχείο που αφορά στο δεύτερο γάμο του δισεκατομμυριούχου με τη Μαρλά Μέιπλς: η λίστα γάμου του.

Αν τύχει, λοιπό, και σε προσκαλέσει ένας δισεκατομμυριούχος στο γάμο του και δεν ξέρεις τι να του κάνεις δώρο, μπορείς να εμπνευστείς από τη συγκεκριμένη λίστα. Και αν νομίζεις πώς ένας άνθρωπος της οικονομικής επιφάνειας του Τραμπ – που κάνει τον γάμο του στο περίφημο Plaza Hotel – έχει τα πάντα, απατάσαι!

Καταρχάς, η λίστα αυτή δεν έγινε όπου κι όπου, αλλά στο Tiffany & Co – σύμφωνα με το TMZ – εκεί που καθετί στοιχίζει κάτι χιλιάδες δολάρια. Μεταξύ των προσωπικοτήτων που προσέφεραν ορισμένα «απολύτως απαραίτητα» δώρα ήταν ο Χάουαρντ Στέρν με ένα κρυστάλλινο καράβι ($530), η Κάθι και Φρανκ Λη Γκίφορντ με πιατέλα ($300), ο Ντον Κίνγκ με μπολ ($1.250), η Μαράια Κάρει και ο Τόμι Μοτόλα με καράφα ($610).Η ειρωνεία της όλης κατάστασης ήταν ότι η τότε σύζυγός του Τραμπ δημιούργησε τη λίστα μετά το γάμο, οπότε μπορούμε μόνο να φανταστούμε πόσα ακόμη χρήματα τους δώρισαν εκείνη την ημέρα. Συνολικά, το στο συγκεκριμένο κατάστημα συγκεντρώθηκαν 23.000 δολάρια.

Με μια γαμήλια δεξίωση αντάξια της λίστας, οι Τραμπ ξόδεψαν πάνω από 60.000 δολάρια σε χαβιάρι, σούσι, αρνί και γαλοπούλα, αναφέρει η Daily Mail. Η γαμήλια τούρτα τους είχε ύψος σχεδόν δύο μέτρα και ήταν φτιαγμένη αποκλειστικά από παγωτό βανίλια.

Σε μια 20ετία ίσως διαρρεύσουν και οι επιθυμίες της νυν κυρίας Τραμπ. Αναμένουμε!

gamos.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024