«Ομπάμα-Τσίπρας. Είστε ανεπιθύμητοι»: Το πανό φοιτητών στο Πολυτεχνείο
Πανό που γράφει «Ομπάμα-Τσίπρας είστε ανεπιθύμητοι» ανήρτησαν φοιτητές στην κεντρική αυλή του Πολυτεχνείου, ενώ ξεκινούν οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 43η επέτειο της εξέγερσης, στη σκιά της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα.
Πανό που γράφει «Ομπάμα-Τσίπρας είστε ανεπιθύμητοι» ανήρτησαν φοιτητές στην κεντρική αυλή του Πολυτεχνείου, ενώ ξεκινούν οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 43η επέτειο της εξέγερσης, στη σκιά της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα.
Οι εκδηλώσεις για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου θα κορυφωθούν την Πέμπτη με την καθιερωμένη πορεία που ξεκινά από το Πολυτεχνείο με κατεύθυνση την αμερικανική πρεσβεία.
Στις 5 το απόγευμα της Τρίτης έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Πολυτεχνείο και στη συνέχεια πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία με αφορμή την επίσκεψη Ομπάμα.
Παράλληλα, στις 6.30 το απόγευμα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει ανακοινώσει το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ο Μπόρζες αποθέωσε τον Ιωαννίδη μετά από το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος

