
Εξεταστική: Στα μέσα Δεκεμβρίου το πόρισμα για τα δάνεια σε κόμματα, ΜΜΕ
Εκτιμά ότι Σύντομα ολοκληρώνεται ο κύκλος των μαρτύρων και μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα είναι έτοιμο το πόρισμα, δηλώνει ο νέος πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, Αντώνης Μπαλωμενάκης.
Εκτιμά ότι Σύντομα ολοκληρώνεται ο κύκλος των μαρτύρων και μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα είναι έτοιμο το πόρισμα, δηλώνει ο νέος πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, Αντώνης Μπαλωμενάκης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο κ. Μπαλωμενάκης, που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα αντικαθιστώντας μετά την υπουργοποίηση του τον Σωκράτη Φάμελο, εμφανίζεται αισιόδοξος ότι «θα υπάρξει ένας βαθμός συναίνεσης», αποφεύγει όμως να εκφράσει εκτιμήσεις για το τελικό πόρισμα, σημειώνοντας ότι, τα συμπεράσματα θα συναχθούν αφού αξιολογηθούν όλες οι καταθέσεις και μελετηθούν οι 20.000 σελίδες πρακτικών μαζί με τα 60.000 συνοδευτικά έγγραφα που έχει στη διάθεση της η Εξεταστική.
Ο ίδιος εκτιμά, από την εμπειρία του ως απλό μέλος της Εξεταστικής, ότι υπήρχε μια ζοφερή πραγματικότητα την προηγούμενη περίοδο και μια «αίσθηση παντοδυναμίας και αιωνιότητας, η οποία χαρακτήριζε κόμματα εξουσίας και ΜΜΕ, που οδήγησε σε αλόγιστο υπερδανεισμό». «Αποτέλεσμα, ένα ποσό ύψους ενάμισι δισ. ευρώ να μένει απλήρωτο χωρίς προοπτική».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κηφισιά: Αδίστακτοι ληστές φίμωσαν 77χρονο και με την απειλή όπλου πήραν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ
- Πώς οι Καρντάσιαν κατέκτησαν τον κόσμο – Η ανατομία του καρτέλ της δόξας, το sex tape και το τέλος του
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
- Περιστέρι Bettson – ΠΑΟΚ 72-77: Το 2Χ2 ο «δικέφαλος» με Μπεβερλι και πρόκριση στα ημιτελικά (vid)
- Κουτσούμπας: Ο λαός έχει ανάγκη να απαλλαγεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους επίδοξους διαχειριστές
- Ιράν: «Στο Παγκόσμιο Κύπελλο οικοδέσποινά μας είναι η FIFA, όχι ο Τραμπ ή οι ΗΠΑ»
