Σύσκεψη στο Μαξίμου για θέματα άμυνας και επίσκεψη Ομπάμα
Σύσκεψη πραγματοποιείται το πρωί της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου με επίκεντρο τα θέματα άμυνας. Στο τραπέζι και η επικείμενη επίσκεψη του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Σύσκεψη πραγματοποιείται το πρωί της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου με επίκεντρο τα θέματα άμυνας. Στο τραπέζι και η επικείμενη επίσκεψη του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
Στην σύσκεψη συμμετέχει και ο υπυοργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.
Ενα από τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την Αθήνα, αναφορικά με τις αμυντικές σχέσεις με την Ουάσινγκτον, είναι και η δεδηλωμένη πρόθεση της Τουρκίας για αγορά υπερσύγχρονων μαχητικών αεροσκαφών F-35 και οι κινήσεις που θα πρέπει να κάνει η ελληνική πλευρά για να μην διαταρχθεί η ισορροπία αεροπορικής ισχύος στο Αιγαίο. Η επίσκεψη Ομπάμα αποτελέι ευκαιρία για να τεθεί το θέμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο