Το Ποτάμι: Λεπέν, Φάρατζ και Καμμένος χαίρονται για την νίκη Τραμπ
«Οι οπισθοδρομικές δυνάμεις - από τη Λεπέν ως τον Φάρατζ και τον Καμμένο - πανηγυρίζουν για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ» αναφέρει σε δήλωσή του το Ποτάμι. «Ήρθε η ώρα να εγερθούν και να συνεργασθούν όλοι εκείνοι στην Ευρώπη που πιστεύουν στις ανοιχτές κοινωνίες» τονίζει.
«Οι οπισθοδρομικές δυνάμεις – από τη Λεπέν ως τον Φάρατζ και τον Καμμένο – πανηγυρίζουν για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ» αναφέρει σε δήλωσή του το Ποτάμι.
«Η Ευρώπη γιορτάζει αυτές τις μέρες την επέτειο από την πτώση του Τείχους του Βερολίνου που διαιρούσε την ήπειρο επί μισό αιώνα. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όμως επικράτησε ένας άνθρωπος που θέλει να χτίσει παντού νέα τείχη. Από το εμπόριο μέχρι τα σύνορα» προσθέτει για την εκλογή του Τραμπ.
«Η θέση του ότι «το ελληνικό πρόβλημα είναι υπόθεση της Γερμανίας» δείχνει πώς θα πορευθεί. Οι απόψεις του εναντίον της συμφωνίας για την κλιματική αλλαγή, κατά του ελεύθερου εμπορίου, εναντίον των μεταναστών, δεν είναι η λύση αλλά είναι το πρόβλημα» προσθέτει.
Και τονίζει ότι «ήρθε η ώρα να εγερθούν και να συνεργασθούν όλοι εκείνοι στην Ευρώπη που πιστεύουν στις ανοιχτές κοινωνίες. Ήρθε η ώρα οι ευρωπαϊκές δυνάμεις να ξεπεράσουν εγωισμούς και εθνικισμούς και να συζητήσουν ξανά για την πραγματικά Ενωμένη Ευρώπη που θα αντιμετωπίσει και τα προβλήματα που προκύπτουν από την παγκοσμιοποίηση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
- Gen Alpha μεγαλώνει στο χάος της παραπληροφόρησης – Ενημερώνεται, δυσπιστεί, αγχώνεται για το μέλλον
- Κεντρική Μακεδονία: Στα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ
- Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
- Έρευνα στην Τουρκία για τα στημένα παιχνίδια – Συνελήφθησαν παίκτες των Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
