Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δείτε τι συμβαίνει όταν ένας σκύλος γίνεται καμεραμάν

Δείτε τι συμβαίνει όταν ένας σκύλος γίνεται καμεραμάν

...

Οι νιόπαντροι Μέγκαν και Σεθ Στάλγκιθ τοποθέτησαν μια GoPro κάμερα πάνω στον αγαπημένο τους σκύλο Τάκερ και εκείνος δημιούργησε το πιο χαριτωμένο βίντεο δεξίωσης που έχουμε δει. Το βίντεο περιλαμβάνει την υποδοχή των καλεσμένων του γάμου, το περπάτημά του στον διάδρομο, το τρέξιμο στην πίστα και την εξερεύνηση θαμνώδους περιοχής!

Ο Τάκερ απέδειξε πόσο καλός ήταν στο ρόλο του με το να πάρει πλάνα από όλους τους καλεσμένους χαιρετώντας τους έναν έναν προσωπικά (απολαμβάνοντας συγχρόνως τα χάδια τους) και αιχμαλωτίζονταςτην έκπληκτη αλλά γλυκιά αντίδραση που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι στη θέαενός φιλικού σκύλου.

Ως αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι το σταθερότερο βίντεο που έχουμε δει αλλά η νύφη και ο γαμπρός απέκτησαν μερικά μοναδικά πλάνα του γάμου τους πραγματικά πολύ διασκεδαστικά.

Τα βίντεο των ζώων-κινηματογραφιστών φαίνεται να ανεβαίνουν σε δημοτικότητα λόγω του διασκεδαστικού και χαριτωμένου αποτελέσματος που δίνουν. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχεί τους επαγγελματίες. Εννοείται ότι τα ζευγάρια προτιμούν ναέχουν και ένα επαγγελματικό βίντεο στη διάθεσή τους.

Δείτε το βίντεο.

gamos.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024