Παράταση στην πληρωμή φορολογικών υποχρεώσεων σε πληγείσες περιοχές
Απόφαση για την παράταση πληρωμής βεβαιωμένων οφειλών, φυσικών και νομικών προσώπων σε σειρά πληγεισών περιοχών υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης. Ποιες περιοχές αφορά.
Υπογράφηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη η σχετική υπουργική απόφαση, με την οποία παρατείνεται η πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών, φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους:
Α) Στο δήμο Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, λόγω των πρόσφατων καταστροφών από εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων στις 21.10.2016 και 22.10.2016, και λήγουν ή έληξαν από την έκδοση της υπουργικής απόφασης έως και τις 21.4.2017.
Για τον ίδιο λόγο παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων βεβαιωμένων οφειλών. Ακόμα, αναστέλλεται η είσπραξη των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών των ανωτέρω από την έκδοση της υπουργικής απόφασης έως και την 21.4.2017.
Β) Στις δημοτικές ενότητες Ναυπάκτου, Αντιρρίου και Χάλκειας του Δήμου Ναυπακτίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, λόγω των πρόσφατων καταστροφών από εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων στις 22.10.2016, και λήγουν ή έληξαν από την έκδοση της υπουργικής απόφασης έως και τις 24.4.2017.
Για τον ίδιο λόγο παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων βεβαιωμένων οφειλών. Ακόμα, αναστέλλεται η είσπραξη των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών των ανωτέρω από την έκδοση της υπουργικής απόφασης έως και την 24.4.2017.
Η απόφαση αυτή εκδόθηκε, βάσει σχετικών αποφάσεων του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) το οποίο και κηρύσσει την κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, την περιοχή και το χρονικό διάστημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κινηματογραφική ληστεία στην Ιταλία: Μασκοφόροι με «μαϊμού» περιπολικά ανατίναξαν χρηματαποστολή
- Το μήνυμα του Γκουαρντιόλα για τον τίτλο και το τέλος της «ξηρασίας» 89 χρόνων
- Γιατί οι Ιταλοί παραγωγοί μπαίνουν μέσα πουλώντας λάδι
- Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Υποβαθμίζει τις «βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις» του δολαρίου
- «Οι γυναίκες συχνά λειτουργούν από μια θέση ντροπής» – Η Κρίστεν Στιούαρτ για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο
- POS – IRIS: Καμπάνες έως 20.000 ευρώ – Ποιοι κινδυνεύουν
