Τηλέφωνα επικοινωνίας για τους Έλληνες στην Ιταλία μετά το νέο σεισμό
Στις ελληνικές προξενικές Αρχές στην Ιταλία μπορούν να απευθύνονται πολίτες για οικείους τους που βρίσκονται στην κεντρική Ιταλία μετά το νέο ισχυρότατο σεισμό το πρωί της Κυριακής. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για Έλληνες τραυματίες.
Στις ελληνικές προξενικές Αρχές στην Ιταλία μπορούν να απευθύνονται πολίτες για οικείους τους που βρίσκονται στην κεντρική Ιταλία μετά το νέο ισχυρότατο σεισμό το πρωί της Κυριακής.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για Έλληνες τραυματίες. Από τον σεισμό 6,5 βαθμών, δεν υπάρχουν επίσης μέχρι στιγμής αναφορές για νεκρούς αν και αρκετά κτίρια έχουν καταρρεύσει.
Όπως ανέφερε ο πρόξενος στην Περούτζια Κ.Χριστογιάννης μιλώντας στην ΕΡΤ, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες μεταξύ των Ελλήνων και καθησύχασε για τους φοιτητές στην πόλη.
Το τηλέφωνο του ελληνικού προξενείου στην Περούτζια είναι +390755735140. Το τηλέφωνο της ελληνικής πρεσβείας στη Ρώμη είναι +39068537551.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κανείς δεν επικοινώνησε με τη Λόρα» λέει η μητέρα της – Συνεχίζεται η αναζήτηση της 16χρονης
- Φοινικούντα: «Τη ζωή του φοβόταν» – Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό
- Γαλλία: Το 84% των Γάλλων θεωρούν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι επικίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη
- Νταβός: Ο Θοδωρής Κυριακού στην ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ – Οι προσκεκλημένοι από τη χώρα μας
- Γροιλανδία: Δόθηκαν στους κατοίκους «οδηγίες αντιμετώπισης κρίσης», ενώ ο Τραμπ λέει ότι το νησί είναι των ΗΠΑ
- «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» τραγούδησαν στην Σάκκαρη οι Ελληνες της Μελβούρνης

