Αναστασιάδης: Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα
Μία ολόκληρη ώρα χωρίζουν από σήμερα τα Κατεχόμενα από τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου, για πρώτη φορά στα χρονικά, καθώς το ψευδοκράτος αποφάσισε να υιοθετήσει την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης και να διατηρήσει τη θερινή ώρα. Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης σχολίασε: «Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα».
Μία ολόκληρη ώρα χωρίζουν από σήμερα τα Κατεχόμενα από τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου, για πρώτη φορά στα χρονικά, καθώς το ψευδοκράτος αποφάσισε να υιοθετήσει την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης και να διατηρήσει τη θερινή ώρα.
Το γεγονός προκάλεσε την παρέμβαση του Κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη.
Σχολίαζοντας το θέμα της διπλής ώρας που υπάρχει από σήμερα στην Κύπρο -χειμερινή στις ελεύθερες περιοχές και θερινή στις κατεχόμενες- σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε στα ελληνικά και στα τουρκικά: «Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα».
Ανάλογη ανάρτηση έκανε και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, γράφοντας: «Μας χωρίζει ο χρόνος, μάς ενώνει η ελπίδα. Αλλά καιρός είναι επιτέλους να ζήσουμε σε μια επανενωμένη πατρίδα».
Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού έγραψε επίσης στο Twitter: «Μια πατρίδα, ένας λαός. Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γερμανία: Δεν… άκουσε τον Τραμπ – Έστειλε στρατιώτες στη Γροιλανδία λόγω «ρωσικών και κινεζικών απειλών»
- Νέο ρεκόρ στον τουρισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παίξω καλύτερα – Ο Γουεμπανιάμα είναι… εφιάλτης»
- Siegfried & Roy – Αγάπησαν τις λευκές τίγρεις, έκαναν σόου μαζί τους στο Λας Βέγκας, τους δάγκωσαν, άλλαξαν όλα
- Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου στους δικαιούχους
- Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός Μέλπω Ζαροκώστα
