Αναστασιάδης: Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα
Μία ολόκληρη ώρα χωρίζουν από σήμερα τα Κατεχόμενα από τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου, για πρώτη φορά στα χρονικά, καθώς το ψευδοκράτος αποφάσισε να υιοθετήσει την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης και να διατηρήσει τη θερινή ώρα. Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης σχολίασε: «Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα».
Μία ολόκληρη ώρα χωρίζουν από σήμερα τα Κατεχόμενα από τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου, για πρώτη φορά στα χρονικά, καθώς το ψευδοκράτος αποφάσισε να υιοθετήσει την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης και να διατηρήσει τη θερινή ώρα.
Το γεγονός προκάλεσε την παρέμβαση του Κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη.
Σχολίαζοντας το θέμα της διπλής ώρας που υπάρχει από σήμερα στην Κύπρο -χειμερινή στις ελεύθερες περιοχές και θερινή στις κατεχόμενες- σε ανάρτησή του στο twitter έγραψε στα ελληνικά και στα τουρκικά: «Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα».
Ανάλογη ανάρτηση έκανε και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου, γράφοντας: «Μας χωρίζει ο χρόνος, μάς ενώνει η ελπίδα. Αλλά καιρός είναι επιτέλους να ζήσουμε σε μια επανενωμένη πατρίδα».
Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού έγραψε επίσης στο Twitter: «Μια πατρίδα, ένας λαός. Μας χωρίζει ο χρόνος, μας ενώνει η ελπίδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
- Διακοπές στη κόλαση: Γιατί επισκεπτόμαστε αξιοθέατα που έγιναν ακρότητες
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια
- Δεύτερο γκολ απ’ τον Ελ Κααμπί και 2-0 ο Ολυμπιακός (vids)
- Φανταστικό γκολ του Ελ Κααμπί με ανάποδο «ψαλίδι» (1-0, vid)

