Στο Μαξίμου ο Σκουρλέτης, «τεχνητή» χαρακτηρίζει την εικόνα ρήξης
Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου είχε την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.Μετά τη συνάντηση στο Μαξίμου, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέδωσε ανακοίνωση, υπό τη μορφή σχολίου σε δημοσιεύματα, χαρακτηρίζοντας εν πολλοίς «τεχνητή» την εικόνα ρήξης.
Συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου είχε την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης. Κυβερνητική πηγή επεσήμαινε ότι «τερματίζεται, έτσι, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί δήθεν ρήξης στις σχέσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού».
Μετά τη συνάντηση στο Μαξίμου, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέδωσε ανακοίνωση, υπό τη μορφή σχολίου σε δημοσιεύματα, χαρακτηρίζοντας εν πολλοίς «τεχνητή» την εικόνα διάστασης μεταξύ του ιδίου και του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά χωρίς να διαψεύδει επί της ουσίας ότι υπάρχουν σημαντικές διαφωνίες.
«Το πλήθος των δημοσιευμάτων στις εφημερίδες και το διαδίκτυο με ανακρίβειες και κατασκευασμένες διαρροές με αναγκάζουν να αποσαφηνίσω δημόσια ορισμένα πράγματα. Είναι φανερό ότι οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης επιθυμούν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης» δήλωσε οπ κ. Σκουρλέτης και συμπλήρωσε:
«Είμαι απόλυτα πεισμένος πως αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει την δράση μας είναι η συλλογικότητα, το ηθικό πλεονέκτημα και ο επαγγελματισμός με την έννοια της τεκμηριωμένης ανάλυσης της πραγματικότητας και της κατάθεσης εναλλακτικών προτάσεων. Όλα αυτά, για μας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν την κοινή μας κουλτούρα.
»Όπως είναι επίσης γνωστό, πώς στο κόμμα μας έχουμε κατακτήσει την κουλτούρα του διαλόγου. Στο τελευταίο συνέδριό μας βγήκαμε με μια πολιτική απόφαση που εγκρίθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων. Με αυτά το όπλα πορευόμαστε φιλοδοξώντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του λαού μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν

