Την υπόθεση της επίθεσης της ΧΑ κατά μελών του ΠΑΜΕ ανοίγει το δικαστήριο
Την δικογραφία για την επίθεση σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ, τον Σεπτέμβριο του 2013, με εννέα τραυματίες, ανοίγει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, που δικάζει την εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής.
Την δικογραφία για την επίθεση Τάγματος εφόδου σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ, τον Σεπτέμβριο του 2013, με εννέα τραυματίες, ανοίγει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, που δικάζει την εγκληματική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την υπόθεση της επίθεσης κατά των Αιγυπτίων αλιεργατών, το δικαστήριο ανοίγει την τρίτη υπόθεση η οποία βάσει του παραπεμπτικού βουλεύματος ανήκει στην δράση της «εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή», καλώντας σε κατάθεση τους μάρτυρες της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκαν, μία εβδομάδα πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αφισοκολλητές του ΚΚΕ.
Για την επίθεση σε βάρος του ΠΑΜΕ είναι κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από κοινού και κατά συρροή κ.α, ο θεωρούμενος ως πυρηνάρχης Περάματος και τρία ακόμα άτομα.
Η επίθεση του Τάγματος Εφόδου κατά των αφισοκολλητών θεωρείται από την Πολιτική Αγωγή «απολύτως στοχευμένη ενέργεια», η οποία τελούσε σε πλήρη γνώση της ηγετικής ομάδας, προκειμένου η Χρυσή Αυγή να δημιουργήσει και να «επιβάλει» συνδικαλιστικό σωματείο εργαζομένων στην Ζώνη Περάματος.
Οι καταθέσεις αναμένεται να ξεκινήσουν, είτε τη Δευτέρα είτε στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου, με αυτήν του προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου, Σωτήρη Πουλικογιάννη, ο οποίος είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαθητές από την Ελλάδα και την ομογένεια και ναυτικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Πείραμα της Γεώσφαιρας»
- Η Μπανταλόνα αντίπαλος της ΑΕΚ στα προημιτελικά του BCL
- Σύστημα υδροφώνων θα προειδοποιεί τα πλοία για φυσητήρες στην Ελληνική Τάφρο
- Καταλύτης Μπάρον: Ο Τραμπ της Gen Z ενηλικιώθηκε – Αμύθητη περιουσία, crypto, στρατηγός και μαμάκιας;
- Λαμία: 49χρονος βρέθηκε νεκρός σε παρκάκι της πόλης
- Dpa: Για πρώτη φορά 24ωρη απεργία στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων – Τι ζητούν οι εργαζόμενοι
