
Η διαδικασία επιλογής επενδυτή για τον ΑΔΜΗΕ «εξελίσσεται κανονικά»
«Η διαδικασία επιλογής του στρατηγικού επενδυτή για το 24% του ΑΔΜΗΕ εξελίσσεται κανονικά με την εξέταση των δικαιολογητικών και των στοιχείων των δύο υποψηφίων που κατέθεσαν προσφορά» σύμφωνα με ενημέρωση της ΔΕΗ. Οι δύο υποψήφιοι είναι η κινεζική State Grig και η ιταλική TERNA, από κοινού με το επενδυτικό fund F2I.
«Η διαδικασία επιλογής του στρατηγικού επενδυτή για το 24% του ΑΔΜΗΕ εξελίσσεται κανονικά με την εξέταση των δικαιολογητικών και των στοιχείων των δύο υποψηφίων που κατέθεσαν προσφορά» σύμφωνα με ενημέρωση της ΔΕΗ.
Οι δύο υποψήφιοι είναι η κινεζική State Grig και η ιταλική TERNA, από κοινού με το επενδυτικό fund F2I.
Εξάλλου, τη Δευτέρα θα επισκεφθεί την Αθήνα ο πρόεδρος της κινεζικής εταιρείας CMEC Ζhang Chun επικεφαλής αντιπροσωπείας υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας για συζητήσεις με την διοίκηση της ΔΕΗ και υπογραφή συμφωνίας Στρατηγικής Συνεργασίας στη χώρα και την ευρύτερη περιοχή.
Η επεξεργασία του Συμφώνου Στρατηγικής Συνεργασίας έχει ολοκληρωθεί μετά από συνεννοήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν και την πορεία του «Project Μελίτη» που σχετίζεται με την από κοινού κατασκευή της δεύτερης λιγνιτικής μονάδας ηλεκτροπαραγωγής στη Φλώρινα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Έως τους 28 βαθμούς «σκαρφαλώνει» η θερμοκρασία – Πού θα βρέξει
- Pax Sinica: To δώρο του Τραμπ στον Σι ενόψει της επίσκεψής του στην Κίνα
- Η «κρυφή» πλευρά του Κάμα Σούτρα: Γυναικεία επιθυμία, συναίνεση και σεβασμός
- Η τελειότητα δεν φέρνει την ευτυχία
- Η Βρετανία βγαίνει διαιρεμένη μετά τις εκλογές – Τα κόμματα υπέρ της ανεξαρτησίας ενισχύονται διαρκώς
- H Eλλάδα στο Ευρωβαρόμετρο: Σε κακή οικονομική κατάσταση το 46% – Δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση το 77%



