Απολύσεις τεσσάρων εκπαιδευτικών για αδικαιολόγητη απουσία
Τις απολύσεις τεσσάρων εκπαιδευτικών για πειθαρχικά παραπτώματα υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, όλες οι αποφάσεις αφορούσαν το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Τις απολύσεις τεσσάρων εκπαιδευτικών για πειθαρχικά παραπτώματα υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, όλες οι αποφάσεις αφορούσαν το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Πρόκειται για δυο εκπαιδευτικούς από την Κεντρική Μακεδονία, έναν από την Κρήτη και έναν από το Νότιο Αιγαίο, στους οποίους είχεεπιβληθεί από τα πειθαρχικά συμβούλια η ποινή της οριστικής παύσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
- Στάρμερ: Αποδεχθήκαμε αίτημα των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βάσεις για αμυντικά πλήγματα κατά ιρανικών πυραύλων
- Ρόμα-Γιουβέντους 3-3: Ο Γκάτι μπήκε στο 88’ και στο 90+3’ «πάγωσε» τους γηπεδούχους
- Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ψάχνει τα Adidas παπούτσια του σε μια νέα καμπάνια – Μήπως του τα έκλεψε η Κένταλ Τζένερ;

