Σκουρλέτης: «Όχι» στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
Να φύγει το 17% της ΔΕΗ από το ΤΑΙΠΕΔ και να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση της εταιρείας, έθεσε ως κεντρικό πολιτικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα του συνεδρίου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Να φύγει το 17% της ΔΕΗ από το ΤΑΙΠΕΔ και να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση της εταιρείας, έθεσε ως κεντρικό πολιτικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα του συνεδρίου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
«Αυτό που μας δεσμεύει για τις ιδιωτικοποιήσεις είναι αυτό που υποσχεθήκαμε στον λαό στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, είπε ο κ. Σκουρλέτης και συμπλήρωσε ότι «δεν είναι αυτά που συμφωνήσαμε τον Σεπτέμβριο. Το 17% της ΔΕΗ πρέπει να φύγει από το ΤΑΙΠΕΔ».
Στην ομιλία του ο κ. Σκουρλέτης συμπλήρωσε ότι δεν είναι επιλογή αποδεκτή το ενδεχόμενο επιβολής ενός νέου μνημονίου ως «αντάλλαγμα» απομείωσης του χρέους.
Σε ό,τι αφορά την λειτουργία του κόμματος ο κ. Σκουρλέτης ζήτησε τα κέντρα αποφάσεων να βρίσκονται στα εκλεγμένα όργανα και όχι στις τάσεις, καθώς και το κόμμα να λαμβάνει τις αποφάσεις για τις μεγάλες κυβερνητικές επιλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
