Σκουρλέτης: «Όχι» στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
Να φύγει το 17% της ΔΕΗ από το ΤΑΙΠΕΔ και να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση της εταιρείας, έθεσε ως κεντρικό πολιτικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα του συνεδρίου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Να φύγει το 17% της ΔΕΗ από το ΤΑΙΠΕΔ και να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση της εταιρείας, έθεσε ως κεντρικό πολιτικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα του συνεδρίου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
«Αυτό που μας δεσμεύει για τις ιδιωτικοποιήσεις είναι αυτό που υποσχεθήκαμε στον λαό στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, είπε ο κ. Σκουρλέτης και συμπλήρωσε ότι «δεν είναι αυτά που συμφωνήσαμε τον Σεπτέμβριο. Το 17% της ΔΕΗ πρέπει να φύγει από το ΤΑΙΠΕΔ».
Στην ομιλία του ο κ. Σκουρλέτης συμπλήρωσε ότι δεν είναι επιλογή αποδεκτή το ενδεχόμενο επιβολής ενός νέου μνημονίου ως «αντάλλαγμα» απομείωσης του χρέους.
Σε ό,τι αφορά την λειτουργία του κόμματος ο κ. Σκουρλέτης ζήτησε τα κέντρα αποφάσεων να βρίσκονται στα εκλεγμένα όργανα και όχι στις τάσεις, καθώς και το κόμμα να λαμβάνει τις αποφάσεις για τις μεγάλες κυβερνητικές επιλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πακιστάν – Αφγανιστάν: Οι φονικές μάχες στα σύνορα συνεχίζονται – Το Κατάρ προσφέρθηκε να διαμεσολαβήσει
- Μην ακούτε κανέναν: Όταν η Τεγιάνα Τέιλορ αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, όλοι την αποθάρρυναν
- Λουτράκι: Προσαγωγή ενός ατόμου για το θρίλερ με τον 17χρονο νεκρό – «Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει»
- Η Euroleague θα έχει αύξηση στα έσοδα των συλλόγων για την επόμενη σεζόν
- Πράσινο φως στην ΕΕ για το συνδυαστικό εμβόλιο Covid και γρίπης της Moderna
- ΕΚΤ: Σε ιστορικό χαμηλό τα πλαστά ευρώ το 2025


