Σκουρλέτης: «Όχι» στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ
Να φύγει το 17% της ΔΕΗ από το ΤΑΙΠΕΔ και να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση της εταιρείας, έθεσε ως κεντρικό πολιτικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα του συνεδρίου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Να φύγει το 17% της ΔΕΗ από το ΤΑΙΠΕΔ και να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση της εταιρείας, έθεσε ως κεντρικό πολιτικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα του συνεδρίου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
«Αυτό που μας δεσμεύει για τις ιδιωτικοποιήσεις είναι αυτό που υποσχεθήκαμε στον λαό στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, είπε ο κ. Σκουρλέτης και συμπλήρωσε ότι «δεν είναι αυτά που συμφωνήσαμε τον Σεπτέμβριο. Το 17% της ΔΕΗ πρέπει να φύγει από το ΤΑΙΠΕΔ».
Στην ομιλία του ο κ. Σκουρλέτης συμπλήρωσε ότι δεν είναι επιλογή αποδεκτή το ενδεχόμενο επιβολής ενός νέου μνημονίου ως «αντάλλαγμα» απομείωσης του χρέους.
Σε ό,τι αφορά την λειτουργία του κόμματος ο κ. Σκουρλέτης ζήτησε τα κέντρα αποφάσεων να βρίσκονται στα εκλεγμένα όργανα και όχι στις τάσεις, καθώς και το κόμμα να λαμβάνει τις αποφάσεις για τις μεγάλες κυβερνητικές επιλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανταρκτική: Γραμματοκιβώτιο με βασιλική σφραγίδα στο …τέλος του κόσμου
- Γουόρεν Μπάφετ: Οι 7 χρυσές οικονομικές συμβουλές του «Σοφού της Όμαχα»
- Δώδεκα μήνες με τον Τραμπ: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με δασμούς και πολιτική αβεβαιότητα
- Ράμμος για Φλώρινα: Θα τραγουδάμε ό,τι θέλουμε σε όποια γλώσσα θέλουμε
- Ύπνος: Τα δέκα λάθη που μπορούν να τον «χαλάσουν»
- Μακεδονικά φαντάσματα
