Το Nissan Juke Nismo RS θα «τρέξει» στο 5o Ladies Run
Η Nissan αποφάσισε να στηρίξει το 5ο Ladies Run, έναν αγώνα γένους θηλυκού που πραγματοποιείται ετησίως παραχωρώντας ένα Juke Nismo RS το οποίο θα αναλάβει να «ηγηθεί» του αγώνα ως προπορευόμενο όχημα.
Η Nissan αποφάσισε να στηρίξει το 5ο Ladies Run, έναν αγώνα γένους θηλυκού που πραγματοποιείται ετησίως παραχωρώντας ένα Juke Nismo RS το οποίο θα αναλάβει να «ηγηθεί» του αγώνα ως προπορευόμενο όχημα.
Το 5ο Ladies Run θα διεξαχθεί και φέτος στον Αστέρα Βουλιαγμένης στις 16 Οκτωβρίου, με το Nissan Juke να ενισχύει την προσπάθεια σε αυτόν τον αγώνα όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο γυναίκες.
Όσες συμμετάσχουν στον ξεχωριστό αυτόν αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το compact crossover της Nissan στην πλέον «hot» έκδοσή του με τα διακριτικά Nismo RS το οποίο προσφέρει ισχύ 218 ίππων.
auto.in.gr
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας