Το Nissan Juke Nismo RS θα «τρέξει» στο 5o Ladies Run
Η Nissan αποφάσισε να στηρίξει το 5ο Ladies Run, έναν αγώνα γένους θηλυκού που πραγματοποιείται ετησίως παραχωρώντας ένα Juke Nismo RS το οποίο θα αναλάβει να «ηγηθεί» του αγώνα ως προπορευόμενο όχημα.
Η Nissan αποφάσισε να στηρίξει το 5ο Ladies Run, έναν αγώνα γένους θηλυκού που πραγματοποιείται ετησίως παραχωρώντας ένα Juke Nismo RS το οποίο θα αναλάβει να «ηγηθεί» του αγώνα ως προπορευόμενο όχημα.
Το 5ο Ladies Run θα διεξαχθεί και φέτος στον Αστέρα Βουλιαγμένης στις 16 Οκτωβρίου, με το Nissan Juke να ενισχύει την προσπάθεια σε αυτόν τον αγώνα όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο γυναίκες.
Όσες συμμετάσχουν στον ξεχωριστό αυτόν αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το compact crossover της Nissan στην πλέον «hot» έκδοσή του με τα διακριτικά Nismo RS το οποίο προσφέρει ισχύ 218 ίππων.
auto.in.gr
- «Αηδιαστικά μορφωμένοι» – Το νέο trend των social media θα μας κάνει πιο έξυπνους, ή απλά πιο ενοχλητικούς;
- Ιράν: Ο αρχηγός της αστυνομία καλεί τους διαδηλωτές «να παραδοθούν» για να αντιμετωπιστούν με «επιείκεια»
- Ο κομβικός ρόλος του Ζέλσον στην μεγάλη «μάχη» με την Λεβερκούζεν
- LIVE: Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
- Reuters: Εντοπίστηκε σπασμένος σύνδεσμος στις ράγες της Κόρδοβα στην Ισπανία
- Ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: O απαγορευμένος διαφυλετικός έρωτας του για πρώτη φορά στο φως – Χαμένο home video


