MH370: Τα συντρίμμια στον Μαυρίκιο είναι του μοιραίου Boeing
Τα συντρίμμια που ανακαλύφθηκαν στον Μαυρίκιο προέρχονται από το μοιραίο Boeing της πτήσης MH370 που χάθηκε μυστηριωδώς πριν από δύο χρόνια, επιβεβαίωσαν την Παρασκευή οι Αρχές της Μαλαισίας. Το γεγονός αποδεικνύεται από την τεχνική ανάλυση του αναφερόμενου τμήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε από αρμόδια υπηρεσία ασφαλείας πτήσεων στην Αυστραλία.
Τα συντρίμμια που ανακαλύφθηκαν στον Μαυρίκιο προέρχονται από το μοιραίο Boeing της πτήσης MH370 που χάθηκε μυστηριωδώς πριν από δύο χρόνια, επιβεβαίωσαν την Παρασκευή οι Αρχές της Μαλαισίας.
Το γεγονός αποδεικνύεται από την τεχνική ανάλυση του αναφερόμενου τμήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε από αρμόδια υπηρεσία ασφαλείας πτήσεων στην Αυστραλία.
Το αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών, με 239 επιβαίνοντες, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου 2014, περίπου μία ώρα αφότου είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.
Πριν από τα συγκεκριμένα τμήματα που εντοπίστηκαν στον Μαυρίκιο τον περασμένο Απρίλιο, είχαν βρεθεί δύο ακόμη για τα οποία έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι ανήκαν στο Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών. Το πρώτο είχε εντοπιστεί στο γαλλικό νησί Ρεϊνιόν και το δεύτερο στα ανοιχτά της Τανζανίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Τουρκία: Ελεύθερος ο Γάλλος δημοσιογράφος που συνελήφθη σε φιλοκουρδική διαδήλωση