Ο Μάρεϊ αποκάλυψε… το πιο τρελό πράγμα που του έχει συμβεί
Ο Άντι Μάρεϊ ρωτήθηκε ποιό είναι το πιο τρελό πράγμα που του έχει συμβεί και... φρόντισε να αφήσει άφωνο τον δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση. Ο Ολυμπιονίκης του Ρίο αποκάλυψε πως κατά τη διαμονή του σε ένα ξενοδοχείο, μια καμαριέρα εισέβαλε στο δωμάτιό του ενώ αυτός κοιμόταν και άρχισε να τον χαϊδεύει!
Ο Άντι Μάρεϊ ρωτήθηκε ποιό είναι το πιο τρελό πράγμα που του έχει συμβεί και… φρόντισε να αφήσει άφωνο τον δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση. Ο Ολυμπιονίκης του Ρίο αποκάλυψε πως κατά τη διαμονή του σε ένα ξενοδοχείο, μια καμαριέρα εισέβαλε στο δωμάτιό του ενώ αυτός κοιμόταν και άρχισε να τον χαϊδεύει!
«Μια φορά κατά τη συμμετοχή μου σε ένα τουρνουά, είχα κρεμάσει έξω από την πόρτα του δωματίου μου στο ξενοδοχείο, το ταμπελάκι «μην ενοχλείτε», αλλά μια καμαριέρα μπήκε μέσα κρυφά και ήρθε στο κρεβάτι μου. Ήταν στις 7 το πρωί κι εγώ κοιμόμουν, όταν κατάλαβα ότι μου χάιδευε το χέρι», είπε ο Βρετανός τενίστας, ο οποίος θεωρείται από τα ήσυχα παιδιά του αθλήματος και ουδέποτε έχει δώσει δικαιώματα στην εξωγηπεδική ζωή του.
Συνεχίζοντας πρόσθεσε πως η συγκεκριμένη γυναίκα τον ακολούθησε και αλλού, καθώς εμφανίστηκε αργότερα σε άλλα δύο ξενοδοχεία όπου διέμενε κατά τη διάρκεια αγώνων, στο Ρότερνταμ και τη Βαρκελόνη. «Δεν ξέρω αν είναι κάτι που κάνουν ορισμένοι φαν ή απλώς έτυχε να είναι μια ακραία περίπτωση, όμως μου συνέβη», πρόσθεσε στο τέλος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.