Δένδιας: Η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες
Την πρόθεση της ΝΔ να καταργήσει τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες επαναλαμβάνει σε συνέντευξή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας. «Η δική μας θέση δεν αλλάζει. Ακόμη και αν δεν ακυρωθεί ο διαγωνισμός από το Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο ως νομικός θα το θεωρούσα μεγάλη έκπληξη, ο νόμος Παππά θα καταργηθεί» τονίζει.
Την πρόθεση της ΝΔ να καταργήσει τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ακόμα κι αν το ΣτΕ δεν ακυρώσει τον διαγωνισμό, επανέλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας.
«Η δική μας θέση δεν αλλάζει. Ακόμη και αν δεν ακυρωθεί ο διαγωνισμός από το Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο ως νομικός θα το θεωρούσα μεγάλη έκπληξη, ο νόμος Παππά θα καταργηθεί» τονίζει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αγορά».
Ο ίδιος αμφισβητεί την αισιοδοξία της κυβέρνησης για την πορεία της οικονομίας, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση ακολουθεί ένα μείγμα πολιτικής το οποίο είναι αδύνατο να οδηγήσει, έστω μεσοπρόθεσμα, σε βελτίωση της οικονομικής κατάστασης».
Για τα «κόκκινα» δάνεια εκτιμά ότι υπήρχαν περιθώρια διαπραγμάτευσης ώστε να μην δοθούν σε funds και σημειώνει ότι ενώ από την κυβέρνηση Καραμανλή και εντεύθεν υπήρχε προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ νομοθέτησε να μην υπάρχει τέτοια προστασία.
«Πρόκειται για τα ίδια κόμματα που ως αντιπολίτευση είχαν σύνθημα το ‘κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη’» δηλώνει σκωπτικά.
Όσον αφορά στο χρέος, σημειώνει ότι δεν μπορεί να γίνει καμία σοβαρή συζήτηση πριν από τις γερμανικές εκλογές, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους είχε συμπεριληφθεί στις αποφάσεις του Eurogroup, στις 27/11/2012 επί κυβέρνησης Σαμαρά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα
- ΕΣΔΑ: Ο Στάρμερ καλεί την Ευρώπη να περιορίσει τα δικαιώματα των μεταναστών για να… αντιμετωπίσει την ακροδεξιά
- Νέα στοιχεία για το πόρισμα που «αποσύνδεσε» ΕΥΠ και Predator



