«Κόλλα το;» Δεν κάνουν τέτοια οι πρίγκιπες, κύριε πρωθυπουργέ
Ορισμένοι το εξήγησαν λόγω της κούρασης από το ταξίδι, άλλοι σε μια πρώιμη γνώση ότι η προγιαγιά του είναι τυπικώς αρχηγός του κράτους του Καναδά, το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι ότι ο ηλικίας τριών ετών πρίγκιπας Γεώργιος δεν έδειξε να υποκύπτει στη γοητεία του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό.
Ορισμένοι το εξήγησαν λόγω της κούρασης από το ταξίδι και της διαφοράς ώρας μεταξύ Βρετανίας- Καναδά, άλλοι σε μια πρώιμη γνώση ότι η προγιαγιά του είναι τυπικώς αρχηγός του κράτους του Καναδά, το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι ότι ο ηλικίας τριών ετών πρίγκιπας Γεώργιος δεν έδειξε να υποκύπτει στη γοητεία του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό.
Ο πρίγκιπας Γεώργιος έφθασε στον Καναδά για επίσημη επίσκεψη μιας εβδομάδας μαζί με τους γονείς του, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.
Μόλις αφίχθη, κρατώντας το χέρι του πατέρα του, αδιαφόρησε για τον Καναδό πρωθυπουργό, όταν εκείνος έκανε ένα βαθύ κάθισμα προκειμένου να βρεθεί στο επίπεδό του και να του κάνει τη χειρονομία «κόλλα το».
Ο Τζάστιν Τριντό πήγε κατόπιν να ανταλλάξει μαζί του μια χειραψία, αλλά και πάλι ο 3χρονος Γεώργιος τον σνόμπαρε με αποτέλεσμα να εκτυλιχθεί μια μάλλον άβολη σκηνή στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.
Οι Καναδοί προβληματίστηκαν για την αδιαφορία του πρίγκιπα, καθώς είναι συνηθισμένοι να παρακολουθούν τον πρωθυπουργό τους να κερδίζει την αγάπη όλων.
«Η καρδιά μου έσπασε 15 φορές για τον Τριντό» έγραψε στο Twitter ένας χρήστης.
Ο μικρός Γεώργιος δυσκολεύτηκε στη χειραψία και με τον Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψή του στη Βρετανία τον Απρίλιο, όταν επετράπη στον μικρό να χαιρετίσει τον Αμερικανό πρόεδρο φορώντας τις πιτζάμες του και μια ρόμπα προτού πάει για ύπνο.
Ο Γεώργιος και η μικρή του αδελφή, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, ηλικίας ενός έτους, επισκέπτονται τον Καναδά για πρώτη φορά, όμως πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψη των γονέων του, έπειτα από εκείνη το 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο καφές προστατεύει τον εγκέφαλο από την άνοια
- Γεώργιος Παπανδρέου: Η εκ των ένδον προδοσία της Ενώσεως Κέντρου
- Τουλάχιστον 655 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο τους δύο πρώτους μήνες του 2026
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση ποινικοποιεί την επιβίωση των κτηνοτρόφων αντί να δώσει λύση στην ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Ο Μέσι… τα ‘χει 900: Ιστορικό ορόσημο για τον θρύλο της μπάλας (vid)
- Aπεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στις φορολογικές υπηρεσίες

