Στις 28 Σεπτεμβρίου τελικά η συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία
Η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία που είχε ζητήσει η ΝΔ και είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, θα γίνει τελικά την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Το αίτημα είχε υποβληθεί από την Αξιωματική Αντιπολίτευση τον Αύγουστο.
Η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία που είχε ζητήσει η ΝΔ και είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, θα γίνει τελικά την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Το αίτημα είχε υποβληθεί από την Αξιωματική Αντιπολίτευση τον Αύγουστο.
Συγκεκριμένα, την 1η Αυγούστου ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε απευθυνθεί στον πρόεδρο του Σώματος, Νίκο Βούτση, σημειώνοντας ότι «η πολιτική που ασκεί μέχρι σήμερα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον τομέα της παιδείας αποτελεί οδοστρωτήρα για το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας», καταγγέλλοντας πρωτοφανείς αποφάσεις ιδεοληψίας και ανικανότητας, που υποβαθμίζουν δραματικά τη δημόσια και διαλύουν την ιδιωτική εκπαίδευση.
Η συζήτηση -σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών- είχε αρχικά οριστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, πήρε μία μέρα παράταση λόγω της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα.
Σχετικά άρθρα:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μάλλον ο Ταμπόρδα δεν είναι τόσο απείθαρχος
- Λιβύη: 53 μετανάστες νεκροί ή αγνοούμενοι μετά την ανατροπή λαστιχένιας λέμβου στα ανοικτά της χώρας
- Φως στο Τούνελ: Σταθερά πρώτο και την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου
- Ο πρώην παίκτης της Premier League που είχε υπογράψει συμβόλαιο με ρήτρα που απαγόρευε ταξίδι… στο διάστημα!
- Άρτα: Θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 35χρονης μητέρας
- Δυτική Όχθη: Έντονες αντιδράσεις από τους Παλαιστίνιους για τα νέα μέτρα του Ισραήλ – «De facto προσάρτηση»
