Λέσβος: 84χρονος απείλησε πρόσφυγες με καραμπίνα
Με κυνηγετική καραμπίνα απείλησε πρόσφυγες που κάθονταν σε καντίνα στην είσοδο του hotspot της Λέσβου 84χρονος, χωρίς όμως να πυροβολήσει.
Με κυνηγετική καραμπίνα απείλησε πρόσφυγες που κάθονταν σε καντίνα στην είσοδο του hotspot της Λέσβου 84χρονος, χωρίς όμως να πυροβολήσει.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 84χρονος, που είναι ιδιοκτήτης παρακείμενου χωραφιού, επιτέθηκε απρόκλητα στους πρόσφυγες και κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, αν και νόμιμα κατείχε το όπλο, το οποίο όμως κατασχέθηκε.
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο οποίος ενημερώθηκε για την ενέργεια του 84χρονου, έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος, παραπέμποντάς τον να δικαστεί σε τακτική δικάσιμο.
Στο παρελθόν, ο ίδιος ηλικιωμένος είχε επιτεθεί στον δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, στη διάρκεια λαϊκής συνέλευσης του χωριού, πετώντας ένα κεφάλι προβάτου, ισχυριζόμενος ότι το έσφαξαν και το έφαγαν οι πρόσφυγες, ενώ, μόλις την περασμένη Δευτέρα, εικονίζεται σε φωτογραφίες που δείχνουν τη στιγμή της επίθεσης εναντίον νεαρών γυναικών, στο περιθώριο της επεισοδιακής διαδήλωσης των κατοίκων της Μόριας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πέντε ηγέτες που αναγεννώνται από τις στάχτες τους – Νετανιάχου, Πούτιν, Μερτς, Σάντσεθ, Μακρόν
- Η μια ερώτηση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα στη σχέση
- Γκαλίπ Νταλάι: «Η ΕΕ δεν μπορεί να παίξει ρόλο σε αυτόν τον πόλεμο»
- Απανωτές συλλήψεις για κατασκοπεία στην Ελλάδα
- Το Μεξικό καλεί το eBay να σταματήσει την πώληση προκολομβιανών αρχαιοτήτων
- Ο Ελάιζα Γουντ παραδέχεται ότι δεν έχει τελειώσει το βιβλίο «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»

