Χρυσό στα 100μ. πεταλούδα ο Μιχαλεντζάκης
Το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα S9, συνοδευμένο από παραολυμπιακό ρεκόρ, κατέκτησε ο ο 17χρονος Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η επίδοση του Μιχαλεντζάκη ήταν 59 δεύτερα 27 εκατοστά. Γύρισε στο πρώτο 50άρι δεύτερος (28.02), όμως στο δεύτερο πενηντάρι έβαλε μπρος τις... μηχανές και απογειώθηκε.
Το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα S9, συνοδευμένο από παραολυμπιακό ρεκόρ, κατέκτησε ο ο 17χρονος Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Η επίδοση του Μιχαλεντζάκη ήταν 59 δεύτερα 27 εκατοστά.
Γύρισε στο πρώτο 50άρι δεύτερος (28.02), όμως στο δεύτερο πενηντάρι έβαλε μπρος τις… μηχανές και απογειώθηκε.
Το πάρτι μόλις είχε ξεκινήσει. Τρελό πανηγύρι μέσα στο νερό, τρελό πανηγύρι και στις κερκίδες, όπου η αδελφή του, η οποία ταξίδεψε στο Ρίο με προσωπικά της έξοδα, έκλαιγε από χαρά.
«Το αφιερώνω στην αδελφή μου» ήταν η πρώτη του κουβέντα αμέσως μετά την… τρελή κούρσα που τον έφερε στην κορυφή της κούρσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καβάλα: Αποκλεισμός του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας από τους αγρότες – Έριξαν άχυρα, σταφύλια και γάλα
- Πάτρα: 89χρονη σκότωσε κουτάβια και όταν ένας 25χρονος της πέταξε πέτρες εκείνη τον χτύπησε στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο
- Η «Πολυκατοικία» ως memento mori – Το ντοκιμαντέρ της Σελάνας Ε. Βροντή στον Δαναό
- Φορολογία: Αναδιάταξη με νέο μείγμα μέτρων – Κερδισμένοι και χαμένοι
- Εξεταστική: Αρνείται να καταθέσει πάλι ο «Φραπές» – Δικαίωμα στη σιωπή επικαλείται ο Ξυλούρης
- «Απάτητα βουνά» ο Πάρνωνας και τα Τζουμέρκα





