Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα-Μέρκελ εν όψει της Συνόδου της ΕΕ
Τηλεφωνική συνομιλία με την καγκελάριο Μέρκελ είχε την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας. Από κοινού συμφώνησαν ότι η επικείμενη Σύνοδος στην Μπρατισλάβα αποτελεί ευκαιρία ώστε να αναδειχθεί μια θετική ατζέντα για την προοπτική και τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τηλεφωνική συνομιλία με την καγκελάριο Μέρκελ είχε την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας.
Όπως σημειώνει το Μαξίμου, έγινε συζήτηση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και ειδικότερα στην ασφάλεια, την οικονομία και την προσφυγική κρίση.
Ο πρωθυπουργός ανέλυσε τα αποτελέσματα της πρόσφατης Συνόδου των Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ, τονίζοντας τη θετική συμβολή της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας στον διάλογο για το μέλλον της ΕΕ.
Από κοινού συμφώνησαν ότι η επικείμενη Σύνοδος στην Μπρατισλάβα αποτελεί ευκαιρία ώστε να αναδειχθεί μια θετική ατζέντα για την προοπτική και τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Διαβάστε επίσης:
- Ξυδάκης: Η Ευρώπη να ενωθεί στη βάση της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης
- DW: Πρόκληση για τη Μέρκελ η συμμετοχή Ολάντ στη Σύνοδο του Νότου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέλος εποχής στη Λίβερπουλ: Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Σαλάχ
- LIVE: Βαλένθια – Ολυμπιακός
- Το Πεντάγωνο ετοιμάζεται να στείλει άλλους 3.000 στρατιώτες στη Μέση Ανατολή
- Αρχαία «γκράφιτι» σε τάφους δείχνουν τουρισμό στην Αίγυπτο
- Στο Reuters το ελληνικό PredatorGate: Ο Ντίλιαν αποδίδει την καταδίκη του σε προσπάθεια συγκάλυψης
- Ολυμπιακός – Μπρέσια 14-11: Πήρε τη νίκη και μπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης
