Κυβέρνηση: Από τον Στουρνάρα έμαθε ο Τσίπρας για την εισαγγελική έφοδο
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έπειτα από την εισαγγελική έφοδο στο γραφείο της συζύγου του κεντρικού τραπεζίτη.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έπειτα από την εισαγγελική έφοδο στο γραφείο της συζύγου του κεντρικού τραπεζίτη.
Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, ο Αλέξης Τσίπρας έμαθε για την εξέλιξη από τον κ. Στουρνάρα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή και οι δύο συμφώνησαν ότι πρόκειται για έρευνα της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης στην οποία έχουν εμπιστοσύνη. Συμφώνησαν επίσης ότι αυτή η εξέλιξη δεν πρόκειται να επηρεάσει τη συνεργασία της κυβέρνησης με την ΤτΕ
Ποτάμι: Οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι
«Προφανώς σε μια δημοκρατία ουδείς είναι υπεράνω του νόμου. Ούτε η σύζυγος του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Όταν όμως γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά προσπαθειών ελέγχου της Δικαιοσύνης και διώξεων προσώπων που η κυβέρνηση θεωρεί αντιπάλους της, όπως έγινε με την πειθαρχική δίωξη Ντογιάκου, οφείλουμε να είμαστε καχύποπτοι» σχολίασε το Ποτάμι.
«Ειδικά μάλιστα όταν ο Γ.Στουρνάρας με πολλές παρεμβάσεις του, και παλιότερα και πρόσφατα, έχει δυσαρεστήσει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ηκυβέρνησηέχειαποδείξει τον αυταρχισμό τηςκαι πώς χρησιμοποιείτην εξουσία της, γι΄αυτό ο έλεγχος των ενεργειών τηςείναι πράξη δημοκρατικής ευθύνης» προσθέτει το Ποτάμι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
