Σε παράλυση η Ρώμη λόγω ξαφνικών πλημμύρων
Η πρώτη δυνατή βροχή του τέλους του καλοκαιριού έφτασε απροσδόκητα ισχυρή στη Ρώμη και την έπιασε απροετοίμαστη: Δρόμοι στο νότιο τμήμα της πλημμύρισαν ξαφνικά ενώ σταθμοί του μετρό μετατράπηκαν σε... υπόγειες πισίνες. Τα πεσμένα δέντρα και το κλειστό μετρό ενέτειναν τα κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους της πόλης.
Η πρώτη βροχή του τέλους του καλοκαιριού έφτασε απροσδόκητα ισχυρή στη Ρώμη και την έπιασε απροετοίμαστη: Δρόμοι στο νότιο τμήμα της πλημμύρισαν ξαφνικά ενώ σταθμοί του μετρό μετατράπηκαν σε… υπόγειες πισίνες.
Τα πεσμένα δέντρα και το κλειστό μετρό ενέτειναν τα κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους της πόλης.
Η βροχή ξεκίνησε αργά το πρωί και το μεσημέρι, ώρα αιχμής, τα νερά στους δρόμους προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο σε μεγάλο τμήμα της Ρώμης -και πέραν των νότιων περιοχών.
Ορισμένα από τα δέντρα έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.
Το κυκλοφοριακό πρόβλημα ενέτεινε το κλείσιμο για μερικές ώρες σταθμών του μετρό Σαν Τζοβάνι. Τα προβλήματα είχαν αρχίσει να αποκαθίστανται νωρίς το απόγευμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
