Ομπάμα-Πούτιν: Ίσως συναντηθούν στο περιθώριο της G20
Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο κάποιας συνάντησης του Αμερικανού προέδρου Ομπάμα με τον Ρώσο ομόλογό του Πούτιν, στο περιθώριο της συνάντησης των G20. Η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα το διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου.
Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο κάποιας συνάντησης του Αμερικανού προέδρου Ομπάμα με τον Ρώσο ομόλογό του Πούτιν, στο περιθώριο της συνάντησης των G20. Η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα το διήμερο 4-5 Σεπτεμβρίου.
Ο Μπεν Ρόουντς, αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, είχε δηλώσει τη Δευτέρα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος «ελπίζει να συναντήσει το Ρώσο ομόλογό του, προκειμένου να συζητήσουν ορισμένα θέματα».
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο Ντμίτρι Πεσκόφ εξέφρασε αντίστοιχη ελπίδα: «Είμαστε έτοιμοι. Ωστόσο, η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη».
Η τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο προέδρων, πραγματοποιήθηκε στην Διεθνή Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή, στο Παρίσι, το Νοέμβριο του 2015.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Θρύλε θυμήσου…
- Συνελήφθη στο Ντουμπάι ύποπτος για την επίθεση κατά αντιστράτηγου στη Μόσχα – Παραδόθηκε στη Ρωσία
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Ο πιο αντιθεσμικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης – Νομίζει ότι μιλά σε Λωτοφάγους
- Επική τούμπα της Cardi B όταν πήγε να κάνει lap dance σε ρομπότ και αυτό έπεσε πάνω της
- Σοκαριστικές στιγμές στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής «σωριάστηκε» στο χορτάρι και έκανε σπασμούς! (vid)
- Έρχονται αλλαγές για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τι θα ισχύσει με τα πρόστιμα
