Παπαγγελόπουλος κατά Κομισιόν για την παρέμβαση υπέρ Γεωργίου
Συνέχεια στην κόντρα της κυβέρνησης με την Κομισιόν μετά την παρέμβαση υπέρ του κ. Γεωργίου για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ δίνει με ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ.Παπαγγελόπουλος την Πέμπτη. Η επιστολή της Κομισιόν παραβιάζει το Σύνταγμα της Ελλάδος και το ευρωπαϊκό θεσμικό κεκτημένο, καθώς ζητά παρέμβαση της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, τονίζει.
Συνέχεια στην κόντρα της κυβέρνησης με την Κομισιόν μετά την παρέμβαση υπέρ του κ. Γεωργίου για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ δίνει με ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ.Παπαγγελόπουλος την Πέμπτη.
Η επιστολή της Κομισιόν παραβιάζει το Σύνταγμα της Ελλάδος και το ευρωπαϊκό θεσμικό κεκτημένο, καθώς ζητά παρέμβαση της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη, τονίζει.
Η δήλωση Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής:
«Η επιστολή των κ.κ. Ντομπρόβσκις, Μοσκοβισί και Τίσεν παραβιάζει ευθέως, όχι μόνο το Σύνταγμα της Ελλάδος αλλά και το Ευρωπαϊκό θεσμικό κεκτημένο.
»Οι τρείς Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ουσιαστικά ζητούν από τη Ελληνική Κυβέρνηση να παρέμβει στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη υπέρ του κ. Γεωργίου, ο οποίος ερευνάται για τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων.
ΚΡΙΜΑ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ράπερ The Game «ζητά συγγνώμη» που αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί με την Κιμ Καρντάσιαν
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
- Μποξέρ επιτέθηκε σε γιατρό στο νοσοκομείο Αιγίου
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]
- Ίντερ: Ο Μαρότα προανήγγειλε μεταγραφική ηρεμία τον Ιανουάριο
- Τραμπ: Ταϊλάνδη και Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες