Πυρκαγιά σε χώρο με ξυλεία στη λεωφ. Βάρης-Κορωπίου
Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα σε χώρο με ξυλεία στη λεωφ. Βάρης-Κορωπίου, στον οικισμό Γαλήνη. Επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα σε χώρο με ξυλεία στον οικισμό Γαλήνη, στο Κορωπί.
{{{ map }}}
Επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, το έργο της κατάσβεσης αναμένεται να διαρκέσει αρκετή ώρα, καθώς στο χώρο υπάρχει μεγάλη ποσότητα ξύλου και άλλων εύφλεκτων υλικών.
Σύμφωνα ωστόσο με εκτιμήσεις της πυροσβεστικής, δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας κίνδυνος για επέκταση της φωτιάς προς κατοικημένες ζώνες.
Για τα αίτια διενεργείται προανάκριση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ταξιδιωτική οδηγία – καμπανάκι της Βρετανίας για τουλάχιστον 18 χώρες – Μεταξύ αυτών και η Κύπρος
- Καιρός: Στο «ψυγείο» ξανά η χώρα – Πότε ξεκινά το νέο κύμα κακοκαιρίας – Οι προβλέψεις για την Αττική
- Πάρος: Τι έφερε στο φως η ανασκαφή στο Δεσποτικό – Τσιμηντήρι
- Μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο Μεσολόγγι για την επέτειο των 200 χρόνων από την ηρωική Έξοδο
- Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με τον Αντίνο
- ΝΔ: Το ΠΑΣΟΚ μάς κατηγορεί για τη Mercosur ενώ οι Σοσιαλιστές το ψήφισαν
