
Έχασε το πλοίο ο Βασίλης Λεβέντης
Αντιμέτωπος με ένα απρόοπτο ήρθε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, στη διάρκεια της παραμονής του στην Τήνο για τις εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου. Ήταν να επιβιβαστεί σε πλοίο, όμως αυτό έφυγε νωρίτερα.
Αντιμέτωπος με ένα απρόοπτο ήρθε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, στη διάρκεια της παραμονής του στην Τήνο για τις εκδηλώσεις του Δεκαπενταύγουστου.
Ο κ. Λεβέντης ήταν να επιβιβαστεί στο πλοίο, από το οποίο θα γινόταν η ρίψη στεφανιών για την επέτειο της βύθισης του καταδρομικού «Έλλη».
Η ώρα αναχώρησης του πλοίου ήταν στις 9 το πρωί, όμως τελικά απέπλευσε δέκα λεπτά νωρίτερα, με αποτέλεσμα ο κ. Λεβέντης, όπως κι άλλοι επίσημοι, να μην προλάβουν να επιβιβαστούν.
«Δεν μας πήραν, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό, ήταν να φύγουμε στις 9, άλλα το πλοίο έφυγε νωρίτερα» είπε στην τηλεόραση του Σκάι.
Όταν έμαθε από τους δημοσιογράφους ότι πάνω στο πλοίο ήταν ο Πάνος Καμμένος και ο Γιώργος Κουμουτσάκος, είπε αστειευόμενος: «Μάλλον έγινε συνωμοσία των δυο. Όλα είναι πιθανά… δεν αποδίδω δόλο, η Παναγία ενώνει, χρόνια πολλά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Ενας άμαχος νεκρός σε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Γάζα: 4 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφος του Al Jazeera, από ισραηλινά πλήγματα
- Λίβανος: Η Τουρκία «καταδικάζει σθεναρά» τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ