Βίντεο: Ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας παραλαμβάνει τραυματία μεσοπέλαγα
Το εντυπωσιακό βίντεο με την αεροδιακομιδή 30χρονης τραυματία, ρωσικής υπηκοότητας, από πλοίο που έπλεε μεσοπέλαγα έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα η Πολεμική Αεροπορία. Ελικόπτερο Σούπερ Πούμα την παρέλαβε από κρουαζιερόπλοιο και τη μετέφερε στην Καλαμάτα, όπου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Το εντυπωσιακό βίντεο με την αεροδιακομιδή 30χρονης τραυματία, ρωσικής υπηκοότητας, από πλοίο που έπλεε μεσοπέλαγα έδωσε την Τρίτη στη δημοσιότητα η Πολεμική Αεροπορία.
Βραδινές ώρες της Δευτέρας, ελικόπτερό της, τύπου Σούπερ Πούμα, την παρέλαβε, με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού, από το υπό σημαία Μάλτας κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 2», που έπλεε 45 ναυτικά μίλια νότια της Καλαμάτας.
Το πλήρωμα του ελικοπτέρου μετέφερε τη γυναίκα-μέλος του πληρώματος στο αεροδρόμιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, απ’ όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο, με προορισμό το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δουδωνής για Καρυστιανού: Το ζήτημα των αμβλώσεων έχει ευτυχώς λήξει το 1986 – Μόνο η ακροδεξιά και ο Πλεύρης εκφράζουν τέτοιες απόψεις
- Καρυστιανού: Σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις σε όσα είπε για τις αμβλώσεις – «Θέτει σε αμφισβήτηση θεμελιώδες δικαίωμα»
- Ζέλσον ενόψει Λεβερκούζεν: «Τελικός για εμάς το παιχνίδι – Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»
- «Η μέρα που παντρεύτηκα τον Σαλμάν Ρούσντι και πέθανε η καλύτερή μου φίλη» – Η τραγωδία της Ρέιτσελ Ελίζα Γκρίφιθς
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
