Να μην χορηγηθεί τηλεοπτική άδεια στον Καλογρίτσα, λέει και ο Δ.Καμμένος
Να μην χορηγηθεί τηλεοπτική άδεια στον Χρήστο Καλογρίτσα επειδή είναι εργολάβος δημόσιων έργων ζήτησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος. «Κατά την άποψή μου ο κ. Καλογρίτσας δεν πρέπει να είναι καναλάρχης» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Να μην χορηγηθεί τηλεοπτική άδεια στον Χρήστο Καλογρίτσα επειδή είναι εργολάβος δημόσιων έργων ζήτησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.
«Κατά την άποψή μου ο κ. Καλογρίτσας δεν πρέπει να είναι καναλάρχης» ανέφερε χαρακτηριστικά την Παρασκευή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ σημείωσε ότι χρειάζεται να υπάρχουν ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά στο διαγωνισμό και όχι να παίρνει την άδεια απλώς όποιος δίνει τα περισσότερα χρήματα.
Τη διαφωνία τους για τη χορήγηση τηλεοπτικής άδειας στον Χρήστο Καλογρίτσα έχει εκφράσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υεμένη: Εκκληση από ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση – Απέφυγαν να πάρουν θέση
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Γιατί η νύχτα θα κρατήσει πολύ ακόμα
- Τα φάρμακα απώλειας βάρους επηρεάζουν (και) το Σίτι
- Καταναλωτές: Πόσο εξοικειωμένοι είναι με την ΑΙ – Ποιες εφαρμογές της εμπιστεύονται περισσότερο
- Android Auto: Έχει ένα «κρυφό μενού», αλλά πολλοί δεν το γνωρίζουν
- Target: Οι «χαμηλές πτήσεις» φέρνουν γκρίνια στους επενδυτές
