Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η ανοχή μας τελείωσε» είπαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στους παίκτες

«Η ανοχή μας τελείωσε» είπαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στους παίκτες

Ο αποκλεισμός από την Χαποέλ Μπερ Σεβά έβγαλε από τα ρούχα τους τους οπαδούς του Ολυμπιακού, μερίδα των οποίων επισκέφθηκε την Πέμπτη την προπόνηση στου Ρέντη και τα... έψαλε στους παίκτες. «Η ανοχή μας τελείωσε. Έχετε τα πάντα και μας ξεφτιλίζετε» είπαν μεταξύ άλλων και ξεκαθάρισαν: «Στα μέρη που πηγαίνατε τα βράδια τώρα θα πηγαίνουμε εμείς και φροντίστε να μη δούμε κανένα σας γιατί αν σας δούμε θα σας κόψουμε την μπάλα. Συγκεντρωθείτε και παίξτε, αλλιώς φύγετε».

Ο αποκλεισμός από την Χαποέλ Μπερ Σεβά έβγαλε από τα ρούχα τους τους οπαδούς του Ολυμπιακού, μερίδα των οποίων επισκέφθηκε την Πέμπτη την προπόνηση στου Ρέντη και τα… έψαλε στους παίκτες.

«Η ανοχή μας τελείωσε. Έχετε τα πάντα και μας ξεφτιλίζετε» είπαν μεταξύ άλλων και ξεκαθάρισαν: «Στα μέρη που πηγαίνατε τα βράδια τώρα θα πηγαίνουμε εμείς και φροντίστε να μη δούμε κανένα σας γιατί αν σας δούμε θα σας κόψουμε την μπάλα. Συγκεντρωθείτε και παίξτε, αλλιώς φύγετε».

Αναλυτικά όσα τους είπαν:

«Η ανοχή μας τελείωσε. Έχετε τα πάντα και μας ξεφτιλίζετε. Δεν μπορεί με τέτοιο μπάτζετ να μην μπορείτε να νικήσετε ομαδούλες όπως η ΑΕΚ και η Μπερ Σεβά.

Σε λίγες ημέρες παίζουμε τη συνέχειά μας στην Ευρώπη και αρχίζει το πρωτάθλημα. Δε σας λείπει τίποτα στον Ολυμπιακό. Αξία πήρατε και αντί να ματώνετε τη φανέλα εσείς είστε αδιάφοροι.

Αυτά από σήμερα κομμένα. Στα μέρη που πηγαίνατε τα βράδια τώρα θα πηγαίνουμε εμείς και φροντίστε να μη δούμε κανένα σας γιατί αν σας δούμε θα σας κόψουμε την μπάλα. Συγκεντρωθείτε και παίξτε, αλλιώς φύγετε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024