Ναοί στο στόχαστρο αντιεξουσιαστών με φόντο τις εκκενώσεις καταλήψεων
Tον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας βεβήλωσαν άγνωστοι, γράφοντας στην εξωτερική πρόσοψή του συνθήματα σχετικά με τις καταλήψεις. Με τις πρόσφατες εκκενώσεις καταλήψεων σχετίζεται και η χθεσινή απόπειρα εμπρησμού του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου στο Ηράκλειο αναφέρουν με ανάρτησή τους στο Διαδίκτυο αντιεξουσιαστές.
Tον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας βεβήλωσαν άγνωστοι, γράφοντας συνθήματα στην εξωτερική πρόσοψή του.
Το συμβάν καταγράφηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Λίγες ώρες αργότερα, ο εφημέριος του ναού αντίκρισε συνθήματα σχετικά με τις καταλήψεις, καθώς και σατανικού περιεχομένου.
Στο μεταξύ, με τις πρόσφατες εκκενώσεις καταλήψεων σχετίζεται και η χθεσινή απόπειρα εμπρησμού του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, με γκαζάκι που δεν εξερράγη.
Σύμφωνα με ανάρτηση αντιεξουσιαστών στο Διαδίκτυο, επρόκειτο για «ελάχιστη απάντηση μετά από τις πρόσφατες ενέργειες της εκκλησίας Α.Ε σε συνεργασία με τις εισαγγελικές και αστυνομικές δυνάμεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στην εκκένωση και κατεδάφιση καταλήψεων…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup
- Επέστρεψε στις νίκες η Φιορεντίνα (2-1), ισοπαλία στη Σουηδία για την ΑΕΚ Λάρνακας (1-1) – Η βαθμολογία του Conference (pic)
- Αποκλείστηκε οριστικά το ενδεχόμενο δολοφονίας του Μιχάλη Καλογήρου
- Μπλόκα: To «σπάσιμο» της ενιαίας ατζέντας διαλόγου και το «ούτε βήμα πίσω» των αγροτών
- LIVE: Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια

