Κουμουτσάκος: Σε συμπόρευση με τους καταληψίες ο ΣΥΡΙΖΑ
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για το θέμα των καταλήψεων. Το μεσημέρι της Τρίτης, και με αφορμή δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκος κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα ότι είναι σε ανοιχτή συμπόρευση με τους καταληψίες.
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για το θέμα των καταλήψεων. Το μεσημέρι της Τρίτης, και με αφορμή δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκος κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα ότι είναι σε ανοιχτή συμπόρευση με τους καταληψίες.
«Εάν υπήρχαν κάποιοι, λίγοι, που αμφέβαλλαν, δεν υπάρχουν πια. Η ανοχή-κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στους γνωστούς-αγνώστους και στους καταληψίες δεν κρύβονται. Eξελίχθηκαν σε ανοικτή συμπόρευση μαζί τους» δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.
Ως παραδείγματα ανέφερε δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, κ. Σία Αναγνωστοπούλου, διερωτάται γιατί τους ‘πείραξαν’ οι καταλήψεις και δηλώνει πως τις προτιμά από γεγονότα που συμβαίνουν σε άλλες χώρες. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Κυρίτσης αντιτάσσεται στην απομάκρυνση των καταληψιών της Θεσσαλονίκης και διαφωνεί με τις αποφάσεις που εξαναγκάστηκε να πάρει ο αρμόδιος υπουργός! Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φωτεινή Βάκη εξηγεί ότι δεν είναι η κυβέρνηση, αλλά η Δικαιοσύνη που αποφάσισε την απομάκρυνση των καταληψιών και θεωρεί τις καταλήψεις κοινωνική προσφορά» τόνισε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι σε αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα παραπαίει.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στις ‘συνιστώσες’ που προφανώς υπάρχουν πάντα. Ο μπούσουλας χάθηκε. Ξεκάθαρη θέση δεν υπάρχει. Πρωθυπουργός υπάρχει;», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Μια φορά, πριν πεθάνω» – Δραματική έκκληση στη «Μέδουσα» Μέγκαν Μαρκλ από τον ακρωτηριασμένο πατέρα της – «Δεν επικοινώνησε»
- Λαμπαδηδρόμος στην Αθήνα o γιατρός που ανακάλυψε φάρμακο για τον καρκίνο και είναι μέτοχος των Lakers
- Μερική απασχόληση: Ποιες χώρες έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά στην Ευρώπη – Τι ισχύει για την Ελλάδα
- Πάνος Ρούτσι: Πώς έμαθε για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη – Για αδιαφορία κατηγορεί την κυβέρνηση
- Κικίλιας: «Να ξυπνήσει η Ευρώπη, να ξανασχεδιαστούν πολιτικές» για τον πρωτογενή τομέα
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» με Ελ Κααμπί στο αεροδρόμιο – Υπέγραψε memorabilia από τον τελικό του Conference League (vids)

