Σαρωτικές πλημμύρες με δύο νεκρούς στο Μέριλαντ
Δύο νεκροί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις στην πόλη Έλικοτ στο Μέριλαντ, των ΗΠΑ, καθώς τα νερά πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης, προκάλεσαν την κατάρρευση ενός δρόμου και παρέσυσαν δεκάδες οχήματα.
Δύο νεκροί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις στην πόλη Έλικοτ στο Μέριλαντ, των ΗΠΑ, καθώς τα νερά πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης, προκάλεσαν την κατάρρευση ενός δρόμου και παρέσυσαν δεκάδες οχήματα.
Στην πόλη έπεσαν 15 εκατοστά βροχής μέσα σε δύο ώρες, αργά το βράδυ του Σαββάτου, ενώ σημειώθηκαν σφοδρές καταιγίδες στην περιοχή.
Η πόλη Έλικοτ βρίσκεται σε απόσταση 56 χλμ., βορειοανατολικά της Ουάσιγκτον, ενώ η κατάσταση περιγράφεται να είναι χειρότερη από αυτή που είχε προκληθεί το 1972, όταν την περιοχή έπληξε ο τυφώνας Agnes.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- ΗΠΑ: Τα προβλήματα λόγω του χιονιά παραμένουν στα βορειοανατολικά – Διακοπές ρεύματος, κλειστά σχολεία
- LIVE: Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός
- Μεξικό: Μετά τον θάνατο του «Ελ Μέντσο», το καρτέλ σπέρνει τον φόβο με fake news και προπαγάνδα
- Η… λευκή απεργία φέρνει επανάσταση στο παγκόσμιο τένις (pics+vids)
- Το Μεξικό διερευνά πότε μπορεί να προμηθεύσει ξανά την Κούβα με πετρέλαιο – Οι δασμοί Τραμπ απορρίφθηκαν
- Τέμπη: Τι γνωρίζουμε για την τεράστια πυρόσφαιρα – Βάζοντας σε μια σειρά βασικές πληροφορίες


