
Δεκαέξι νεκροί σε συντριβή αερόστατου στο Τέξας
Αερόστατο στο οποίο επέβαιναν τουλάχιστον 16 άνθρωποι έπιασε φωτιά και συνετρίβη σε βοσκότοπο κοντά στην πόλη Λόκχαρτ στο κεντρικό Τέξας. Οι Αρχές επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν επιζώντες.
Αερόστατο στο οποίο επέβαιναν τουλάχιστον 16 άνθρωποι έπιασε φωτιά και συνετρίβη σε βοσκότοπο κοντά στην πόλη Λόκχαρτ στο κεντρικό Τέξας.
Το αερόστατο πήρε φωτιά μετά την πτώση του και σύμφωνα με την υπηρεσία Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας δεν υπάρχουν επιζώντες.
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) επιβεβαίωσε τη συντριβή, που συνέβη σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων νότια του Όστιν.
Το γραφείο του σερίφη εργάζεται προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα θύματα του δυστυχήματος.
Ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ έστειλε τα συλλυπητήρια του στους συγγενείς των θυμάτων.
Περισσότερα από δέκα περιπολικά έχουν σπεύσει στο σημείο της συντριβής, σύμφωνα με τις εικόνες που προβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός του Όστιν KVUE.
Σύμφωνα με τη FAA το αερόστατο κατέπεσε γύρω στις 7:40 το πρωί τοπική ώρα (15:40 ώρα Ελλάδας).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε
- Ο Κάραγκερ δεν «μάσησε» τα λόγια του για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ
- Ευρωπαϊκά συνδικάτα – ETUC: Χρειαζόμαστε αυξήσεις μισθών, όχι υψηλότερα επιτόκια
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος που είχε εγκαταστήσει εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε διαμέρισμα
- Σπύρος Μαρκεζίνης: Το ανάρμοστο αστείο με τα «κλοπιμαία»



