Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα έχετε υπέροχα νύχια και τη 2η εβδομάδα του μανικιούρ σας

Πώς θα έχετε υπέροχα νύχια και τη 2η εβδομάδα του μανικιούρ σας

...

Οι ειδικοί πιστεύουν ακράδαντα ότι με τη σωστή ρουτίνα βάσης και top coat, μπορείτε να κάνετε σχεδόν κάθε βερνίκι διαρκέσει μέρες και μέρες, κι έχουν δίκιο. Χρειάζεται μόνο χρόνο, υπομονή και τα κατάλληλα εργαλεία Έτοιμες να πετύχετε το καλύτερο μανικιούρ που κάνατε ποτέ; Εδώ βρίσκονται όλα τα tips που χρειάζεστε:

  • Δεν υπάρχει η ιδανική βάση/top coat, επειδή κάθε ποιότητα νυχιών είναι διαφορετική, οπότε ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικά. Άλλο προιόν θα χρησιμοποιήσετε αν έχετε εύκαμπτα κι άλλο αν έχετε σκληρά νύχια και δύο-τρεις στρώσεις νυχιών θα τα δυναμώσουν και θα στρώσει πάνω τους καλύτερα το βερνίκι. Ίσως ακούγεται σαν χάσιμο χρόνου αλλά αξίζει τον κόπο.
  • Λιμάρετε τα νύχια σας κάθε φορά που θα τα βάψετε. Πρώτα διορθώστε το σχήμα χρησιμοποιώντας μια κανονική λίμα και στη συνέχεια λειάνετε τις επιφάνειες με ένα buffer. Πριν τα περάσετε με τη βάση σιγουρευτείτε πώς τα νύχια και η περιοχή γύρω απ’ αυτά είναι εξαιρετικά λεία κι ένας καλός τρόπος για να κάνετε τεστ είναι να περάσετε πάνω απ’ τα νύχια σας μαζί κάποιο μάλλινο πλεχτό και δείτε αν θα πιαστούν οποιεσδήποτε ίνες. Επαναλάβετε το buffing αν χρειάζεται γιατί είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για να κρατήσει πολύ το μανικιούρ.
  • Επειδή είναι σχεδόν αδύνατον να μην ακουμπήσει βερνίκι νυχιών στο δέρμα σας, αφού περάσετε την τελευταία στρώση χρώματος, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο νοτισμένο (όχι βρεγμένο) με ασετόν ή με μια οδοντογλυφίδα για να καθαρίσετε τις άκρες στα πετσάκια. Στη συνέχεια, αφού είστε ευχαριστημένες με το χρώμα, προσθέστε το top coat σας και θα έχετε όμορφα, καθαρά άκρα. Μην περάσετε όμως, βιαστικά το top coat, αλλά προσπαθήστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές γύρω από τα πετσάκια και ειδικά αν δεν έχουν ωθηθεί προς τα πίσω. Διαφορετικά μπορείτε να αφήνετε μια απόσταση από το δέρμα βάφοντάς τα.
  • Βάψτε τα νύχια σας όταν είναι εντελώς στεγνά περιμένοντας περίπου μισή ώρα μετά το πλύσιμο τους για να ξεκινήσετε. Περάστε τα όμως με ασετόν ή οινόπνευμα προτού τα περάσετε με βερνίκι, που θα εξομαλύνει τα πάντα και θα το κάνει να σταθεί καλύτερα πάνω στα νύχια
  • Είναι σημαντικό να περνάτε τη βάση, το χρώμα και την τελική επίστρωση πρώτα στις άκρες των νυχιών. Έτσι, αν προκληθεί οποιαδήποτε αδεξιότητα, θα εξομαλυνθεί με τις επόμενες στρώσεις. Επίσης σημαντικό: αν τα νύχια σας είναι αρκετά μακριά ώστε η κάτω τους πλευρά είναι ορατή, χρησιμοποιήστε μια στρώση βάσης κι εκεί.

gamos.gr

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024