Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακάλυψε ποια απόχρωση του λευκού σου ταιριάζει

Ανακάλυψε ποια απόχρωση του λευκού σου ταιριάζει

Η επιλογή της απόχρωσης του νυφικού έχει άμεση σχέση και με την απόχρωση της επιδερμίδας σου. Για να τσεκάρεις τον τόνο το δέρματος σου, τύλιξε τα μαλλιά και τους ώμους με άσπρη πετσέτα και κοιτάξου στον καθρέφτη, καλύτερα με φυσικό φωτισμό. *Αν έχετε πολύανοιχτόχρωμηεπιδερμίδα επιλέξτε θερμά λευκά (με ένα τόνο κίτρινου) που προσδίδουν ζωντάνια. * […]

Η επιλογή της απόχρωσης του νυφικού έχει άμεση σχέση και με την απόχρωση της επιδερμίδας σου. Για να τσεκάρεις τον τόνο το δέρματος σου, τύλιξε τα μαλλιά και τους ώμους με άσπρη πετσέτα και κοιτάξου στον καθρέφτη, καλύτερα με φυσικό φωτισμό.

*Αν έχετε πολύανοιχτόχρωμηεπιδερμίδα επιλέξτε θερμά λευκά (με ένα τόνο κίτρινου) που προσδίδουν ζωντάνια.
* Οι μεσαία μελαχρινές επιδερμίδες αναδεικνύονται με ψυχρά λευκά καθώς διαθέτουν ένα ροζ υπόχρωμα που φωτίζει την επιδερμίδα χωρίς να τη χλωμαίνει. Αναζητήστε νυφικά σε αποχρώσεις white rum ή σαμπανιζέ.
* Αν η επιδερμίδα σας είναι μεσαία ψυχρή(με ροζ ή μπλε υπόχρωμα) αναζητήστε λευκά νυφικά με κίτρινη βάση όπως ιβουάρ ή κρεμ.
– Αν έχετεσκουρόχρωμη επιδερμίδαμπορείτε να φορέσετε ένα ολόλευκο νυφικό, και καλό είναι να αποφύγετε τα ιβουάρ.

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ
Λευκό: Ταιριάζει απόλυτα σε νύφες με σκούρα ή μαυρισμένη επιδερμίδα. Επίσης ταιριάζει με όλα τα χρώματα μαλλιών. Αποφύγετε αυτά τα νυφικά αν έχετε χλωμή, θερμή ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.
Off white: Είναι μια ζεστή, πιο φυσική απόχρωση του λευκού που ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες.
Rum Pink: Επιλέξτε αυτό το χρώμα αν η επιδερμίδα σας είναι χλωμή ή έχει ένα πράσινο υπόχρωμα. Αποφύγετε το αν η επιδερμίδα σας είναι ψυχρή ή αν έχετε ερεθισμένο δέρμα ή ευρυαγγείες. Το ροζ υπόχρωμα αυτού του νυφικού αναδεικνύει τα πράσινα μάτια.
Ιβουάρ: Ιδανικά για νύφες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και σκούρα μαλλιά, μεσογειακές γυναίκες.
Candlelight: Ένα πιο σκούρο ιβουάρ που τείνει προς το μπεζ και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Επιλέξτε το αν η επιδερμίδα σας έχει έντονη ερυθρότητα. Κατάλληλο για νύφες με γαλανά μάτια.
Κρεμ: Ιδανικό για μεσαίες ψυχρές επιδερμίδες και κοκκινομάλλες. Αποφύγετε αυτά τα χρώματα αν έχετε θερμή, χλωμή επιδερμίδα.
Χρυσό ανοιχτό: Ιδανικό για νύφες με ξανθά μαλλιά και μαυρισμένη επιδερμίδα καθώς και μελαχρινές με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Το χρυσό αναδεικνύει τα μπλε ή γαλανά μάτια.

(Φωτό.:JENNIFER’S

gamos.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024